-
Re: skladki na forum??
mam nadzieje że zgłosi się wiecej osób
narazie jest Nas 4
Mromanow: Właśnie czekam na odzew Nooka na podanie ewentualnego nr rachunku ale jak narazie jest mało osób musi być nas więcej
pozdrawiam!
-
wiesz to moze nie tylko ogloszenie na forum... zreszta chyba nie kzdy tu wchodzi....
mzoe na glownej stronie. to w koncu administrator i taka informacje mzoe zamiescic 
albo inf na kazdym forum....
-
wow, jestem bardzo miło zaskoczony, ze jednak jest częsć forumowiczów, ktorym zależy na rozwoju forum i serwisu, a nie tylko "zależy jak leży". Dodam, ze owa inicjatywa nie została podjęta przez adminów (albo mi nic o tym nie wiadomo)
dodatkowo, mysle ze warto wspomniec o tym, ze admin, wykładający kase na całość - Nook, stwierdzil ze skoro wiecznie na forum ktore stworzyl jest obrzucany obłotem i obsmarowywany nie ma zamiaru go dłużej wspierać... a koszty utrzymania serwerów (z transferem powyżej 20gb miesiecznie), domeny, skrypty - kosztuja.
Widzę jednak ze są ludzie którzy cenią cudzą prace! Sprawa koszulek była własnie pomysłem tego typu, zeby zebrac jakies fundusze, a w ramach podziękowania, czy tzw. cegiełki, bedzie koszulka.
Jeżeli wsród nas, terrarystów, sa programiści, bardzo proszę o kontakt na priv. jak dotad, mało kto chciał pomóc w rozwoju tego "wirtualnego stwoarzyszenia"...
Jestem ZA! mam nadzieje ze Nookowi wroci napęd, i energia by dalej tworzyc serwis.
-
ja od zawsze powtarzałem, że należy szanować tych, którzy wkładają w ten serwis ogrom pracy tylko po to, żeby jeden z drugim, nie koniecznie najmądrzejszy, przyszedł i coś na tym skorzystał. Tak naprawdę, to czy ktoś kiedyś podziękował tym ludziom za to wszystko? Może kiedyś, zanim sie tutaj pojawiłem, ale przez ostatnie 18mies (bo coś koło tylu tutaj zaglądam) nie przypominam sobie takiego czegoś...
Myślę, że jeszcze sporo osób sie zdeklaruje do takiej pomocy. Oczywiście znajdą się wyjątki. Stwierdzą, że nie ma sensu, po co naciągać sie na koszty. Bardzo bym prosil, żeby tacy ludzie poprostu powstrzymali sie od komentarza tego pomysłu, omineli ten temat i po krzyku.
Osobiście postaram się zaangażować w tą sprawe w miare swoich możliwości (czasowych i finansowych).
Mam nadzieje że sie uda 
-
chetnie dorzuce pare groszy,ale dajcie tego posta zeby wszyscy to widzilei.nie kazdy wchodzi na ;Serwis tcp;.
ale jak co to cos dorzuce.
-
a na pewno bedzie wiecej osob ktore beda chcialy pomoc.tylko w jaki sposob mamy wplacac kase??
co gielde??
czy dacie jakis nr konta??
-
nr konta bedzie najelpszym pomyslem.
kto bedzie chcial wplacic do wplaci.
powiem szczerze ze bardzo mi zalezy na tym zeby serwis dzialal prawidlowo i ile bede mogl to napewno wplace!!
siedze tu codziennie i zle by sie stalo gdyby taka strona musiala by zostac zamknieta....
juz wczesneij pisalem ze najelpiej duze ogloszenie na glownej stronie i ewentualnie post na kazdym forum.
negatywne glosy napewno tez sie znajda ale gdzie ich nie ma?!? 
jezeli nikt nie gratulowal adminom pracy przy tym serwisie to ja DZIEKUJE NAPEWNO!!!
kawal dobrej roboty.
gdyby nie to, to nigdy bym nie zaczal hodowac ptasznikow 
pozdrawiam
-
to juz jest zależne od nooka, zobaczymy co ustali jak wróci (ma bardzo powazne problemy z dostepem do sieci), w razie potrzeby będe mógl udostępnic konto nieaktywnej juz exo-fauny. (konto wciaz jest;])
-
ale z tego co pamietam, jak ejszcze wspierałem serwis, to nook ma konto dla tcp.
-
najlepiej neich da nr konta każdy chętny wpłaci "pare groszy" jak bedzie chciał :-) pozatym jest nas ponad 3000 ludzi jak każdy da troche to bedzie spoko:-)
Uprawnienia umieszczania postów