właśnie takich jak Ty prosiłbym o nie udzielanie sie w tej kwestii.
Najlepiej siedzieć w domu z założonymi rękami, jeść chipsy, przepijać browarkiem i łazić sobie za free po tym serwisie, nie przejmując sie niczym. Niestety, TCP ma pewne problemy, zwłaszcza jeżeli nook powoli przestaje się angarzować.
Terrarystyka w polsce jest jaka jest. Wszystkich ludzi trzymających w domu gady jest naprawdę niewielu (w porównaniu np. do ludzi którzy mają w domu kota czy psa).
Wytłumacz mi, kto z branży nie-terrarystycznej chciałby sie tutaj ogłaszać? NIKE? ADIDAS? PUMA? A może Mercedes czy Opel?

Wydaje mi się, że nadszedł najwyższy czas, aby użytkownicy, forumowicze również przyczynili się do rozwoju tego serwisu. Jak już napisałem, najprościej siedzieć w domu. Do dyskusji byłbyś pierwszy, ale jak już trzeba by coś zrobić to jest porażka.
Takich ludzi napewno znajdzie się więcej.
Osobiście, byłbym nawet za wprowadzeniem abonamentu czy czegoś w tym rodzaju. przynajmniej nie było by idiotów, tylko sami zainteresowani. Z drugiej jednak strony zdaje sobie sprawe, że czasy nie najłatwiejsze i nie każdy mógłby sobie pozwolić na opłacenie takiego abonamentu.
A że taki serwis nam jest potrzebny, myśle że należy w końcu ruszyć dupe (sorry za wyrażenie) i coś zrobić.