-
Re: skladki na forum??
Roko jest nas za mało...nook sie jescze nie odezwal,ale moze umiesc posta na kazdym temacie....wszytkim jest wygodnie bo nie musza płacic..a mozemy dolozyc starań by ta stronka wygladała jak arachonoboards/giantspiders....ludzie z natury są zbyt leniwi i skąpi....zaczynam mieć watpliwosc, ale kaske zawsze wpłace
)
-
Niezły pomysł choć trudno będzie zrealizować, bo nie każdemu się CHCE iść do banku czy na pocztę i przekazać te 20 zł czy ile tam chcecie. Dobrym pomysłem mogłyby być też wpłaty przez SMS - najpopularniejsze ostatnio. A za jakąkolwiek darowiznę (powiedzmy przekraczającą 10 zł) możnaby faktycznie dawać jakieś powiedzmy a'la wyróżnienie czy cuś. Ciekawe czy dałoby się w ramach takiego wyróżnienia np. załatwić karty rabatowe na zakupy na giełdzie 
-
moznaby zrobic takie cos jak z sutoryzacja konta na allegro.
kto by zaplacil mialby jakis znaczek(np jakiegos gifa z jaszczurem albo cos w tym stylu)
dostawalyby go nietylko osoby ktore wplacily ale rowniez te osoby ktore w znaczacy sposob przyczyniaja sie do dobrego bytu tcp...
a wogule to tzreba dac Nookowi chce na dlasze dzialanie
chlopak poprostu zle sie poczul jak ktos go smaruje mimo jego staran i wydawania kasy...
nikt mu niekaze tego robic...
-
mam dobry pomysl ze skryptem (kolege programiste zapedzam do roboty nad ta sprawa) mianowice zrobic skrypt uniemozliwiajacy wstawianie 2 tematow o takiej samej zawartosci(admini niebeda musili ciagle usuwac tego bo komus sie cos pomylilo)
jesli ktorys z adminow uwaza ze pomysl jest ok to prosze o odzew...
-
aha bo bym zapomnial :P
jeszcze wg mnie dobrym pomyslem jest zrobienie czegos podobnego co funkcjonuje na terrarystyka.com.pl pod nazwa "Wysypisko"...
czesto pyta sie ktos gdzie jest jego post i tam wrzucane bylyby posty z krotkim uzasadnieniem usuniecia...
-
może karty rabatowe to nie, ale np. czasami jak komuś sie coś wylęgnie i bedzie tego sporo, to mógłby jednego zwierza przeznaczyć na TCP czy coś takiego.
-
Ja natomiast propnuje umieszczenie banneru allegro
-
dobry pomysl z banerem, o ile zbyt szybko by nie zawiesili konta PP, poza tym trzeba miec firme, zeby te 100 zl wyplacic.
no ale jesli duzo osob by sie rejestrowalo z polecenia, to sadze, ze allegro by nie zawieslio.
a te 10-20 zl moge wplacic, ale tak co miesiac to mi sie nie widzi, wolalbym raz na rok.
-
Sory fremd że się tak zapytam. Co to jest sutoryzacja?
-
chodzilo oczywiscie o AUTORYZACJE :P
dzieki Dexiu za zwrucenie uwagi
a z tym banerem to b.dobry pomysl 
Uprawnienia umieszczania postów