-
emoty
Witam, moglibyście wmontować emopty do forum. Niby głupia sprawa ale się człowiek przyzwyczaja.
Pozdro. Greg
-
Re: emoty
A niby po co?????????????
-
A niby po co robić cokolwiek ??
Mi się takie cusia podobają i może innym też by się podobały. poza tym trochę to podniesie kolorystykę forum.
Greg
-
Jakby sie innym podobaly to by juz tu byly.
A jak chcesz emotki to zapraszam na terrarystyke. Bedziesz mial kolorowo i super.
Zamiast zwracac uwage na text bedziesz myslal o migajacych buziach od ktorych oczoplonsu mozna dostac, ale skoro lubisz tro tal jak mowie:
Terrarystyka.pl stoi otworem
-
dokładnie. Już kiedyś padł ten pomysł (za moją sprawką zresztą
i nie przyjął się. Teraz jak tak patrze, to faktycznie jest to głupi pomysł.
Nazar dobrze mówi. Jeżeli ktoś chce, to niech przeniesie sie na terrarystyka.com.pl.
-
Wszystko, tylko nie emotikony! Potem ludzie wariują i nie można trafic na normalny tekst bez wykrzykników mnozonych razy sto, dziesięciu powykrzywianych mordek w każdej linijce tekstu i innych infantylnych wymysłow. Moze kiedys wrócimy do pisma obrazkowego, ale mam nadzieję, że tego nie dozyję.
Pozdrawiam
Natalia
-
Ja tez sobie tak 2 lata temu myslalem o emotach na tym serwisie i jednak doszedlem do wniosku, ze nie maja one kompletnie zadnego sensu, bo ludzie zamiast pisac wiadomosci, skupiliby sie na <LOL>'ach i na innym gow***. Jestem na NIE
. Uwazam, ze tradycyjne buzki tekstowe wystarcza tu zupelnie, a i tak czasem sa naduzywane (ale to rzadko 
-
Ja też jestem przeciwko tak jak koledzy powyżej
-
Emotki sux, wygląda to dziecinnie i cukierkowo. Zwykłe wystarzcają i też nie jest ich wcale mało.
-
Emotsy sie przydają na forach mniej poważnych, kolrowych. Jak by były emotsy to zaraz by było pełno postów w kórych 90% to mrugające g***a
Uprawnienia umieszczania postów