-
działy Sprzedam i Kupię
Mam taką małą sugestię - czy dałoby się do działów Sprzedam i Kupię dorobić poddziały - Ptaszniki?? Bo handel ptasznikami via te fora ciut się rozrósł i chyba z połowa tematów jest o nich.
pozdrawiam, Karla
-
Re: działy Sprzedam i Kupię
E nie uwazam tego za konieczne:-/ mi to nie przeszkadza...
-
w sumie byłoby o wiele przejrzyściej, bo faktycznie dział 'sprzedam' wyglada tak:
ptaszniki
ptaszniki
ptaszniki
weze
ptaszniki
karmowka
jaszczurka
ptaszniki
ptaszniki.....
warto to rozpatrzeć i chocby na probe stworzyć nowy poddział
-
dokładnie. Co drugie ogłoszenie to pająki :| a mnie np wogole one nie interesują. Jeszcze jakby w temacie wpisywali co jest na sprzedaż, a tu taki jeden z drugim bawi sie w telezakupy mango i napisz 'coś extra' albo 'wejdź!! warto!!' albo 'super okazja!!' a najgorzej jak napiszą 'sprzedam' :| takie ogłoszenia mnie denerwóją bo czas sie tylko niepotrzebnie traci. I niech mi nikt nie mówi że nie. Sami sobie sprawdźcie ile czasu traci sie na bezsensowne klikanie na posty które okazują sie być wogóle nie interesujące... Ja sprawdziłem, i powiem szczeże że nie spodziewałem sie że jest aż tak źle.
Myśle, że wogóle to zarówno forum 'sprzedam' jak i 'kupię' powinno być podzielone na: jaszczurki, węże, pajęczaki, skorupiaki, żółwie, płazy, owady, mięczaki i wije.
-
Ponieważ jest mało postów z innych dziedzin lepiej byłoby owady, wije, skorupiaki i karmówki (no chyba poza myszami, bo reszta to owady) połączyć w jeden "poddział" (stawonogi). Tak samo scalić ze sobą gady. Po co mnożyć niepotrzebnie byty ponad miarę?
-
Zgadzam sie z Toba... Gdyby każdy pisał np. sprzedam gekony itp. to by było dużo lepiej bo jak piszą jakieś tematy superokazja itd. to trzeba wejść i sprawdzić co chcą sprzedać :/ A co do podziału to raczej zgadzam sie z Dark Ratorem 
-
Tez sie zgadzam Krla
Pozdrawiam Damian
Daamiaan@poczta.pl
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
-
Kurde, a jak napisałam w dziale Sprzedam, że
"'coś extra' albo 'wejdź!! warto!!' albo 'super okazja!!' a najgorzej jak napiszą 'sprzedam' "
jest wnerwiające, to mnie jeden typ posądził o "te dni". Mam nadzieję, że użytkownika o nicku MareQ już o to nie posądzi.
A tak poza tym to ja wymagająca nie jestem, mnie do szczęścia wystarczy wydzielenie ptaszników. Reszta może być już przegięciem
pozdrawiam, Karla
-
właściwie mógłby być podział na ptaszniki i resztę. oferty ptaszników równoważą wszystkie inne oferty.
-
jestem za, i tak zwykle tylko na pajaczki patrze wiec mi by to duzo ulatwilo
Uprawnienia umieszczania postów