-
Re: ADMIN JAJA SOBIE ROBISZ CZY CO ?
tu nie chodzi o to w jakim dziale ten post w chwili obecnej sie znajdzie .. ale jak pepre usuwa posty to niech przynajmniej sie zastanowi ... bo skoro post byl przez 5 dni odpislao na niego kilka osob z inicjatywa odpisania na kolejne pytania to mogl go chociaz zostawic przez jeszcze 2 dni aby mi KST odpisal na zadane przezemnie pytanie bo mi zalezalo a nie tak odrazu usunac ... mogl mnie chociaz poinformowac o tym ze bedzie chcial go usunac .... innych postow nie usuwa a nie sa wogole zwiazane z terrarystyka zreszta juz wyzej sie wypowiedzialem na ten temat i nie mam zamiaru tego kontynuowac ... tyle ze wiem jak to wszystko dziala
-
fakt... był przez pięć dni, bo mnie nie było
bije sie w pierś... mea culpa
-
Jezuuu ludzie czepiacie sie o kazde gowno jak cos nie pasuje to zmiencie forum lub tak jak mowi pepre zalozcie wlasne i tam sie wymadrzajcie i ustalajacie "chaotyczne regulaminy"
-
jak Ci sie nie podoba to wyjazd.
Zdjęcia rybek to sobie na ścianie powieś. Nie rozumiesz, że rybki to AKWARYSTYKA a nie TERRARYSTYKA?!
Naprawde, dajcie sobie wszyscy na luz bo atmosfera na forum jest coraz bardziej beznadziejna...
A co do pepre, to jak dla mnie bardzo dobrze spisuje sie w roli amina, tyle że czasami faktycznie mógłby takie tematy jak 'zostawiła mnie dziewczyna' umieszczone na forum 'przykre doświadczenia' przenosić na forum 'na każdy temat'...
-
Ok moze i zdjecia rybek to nie terrarystyka ... niech bedzie to w takim razie co robi jakis post o jakiejs dziewczynie co odeszla od kogos tam w dziale przykre doswiadczenia .. albo o jakis kotach i psach ... to jest terrarystka na 100 % a szczegolnie odejscie dziewczyny od kolesia
-
ale gdzie on jest? przeciez chyba juz go dzis usunąłem? nie mam oczy wokół głowy, i nie jestem w stanie czytac wszystkich for
a ze akurat "zdjecia" są w kręgu moich zintersowan to tam zagladam, i czyszcze
na przykre dośw. nie zagladalem wczesniej, bo dotychczas bylo ok, ale dieki za cynk o dziewczynie i zle wychowanym psie
-
podyskutowalismy ... pozartowalismy.. a teraz do spania ... temat zakonczony i wszystko sie wyjasnilo ...
-
Całkowicie zgadzam się z Przemkiem. Jak założył posta i cieszył się on dużym zainteresowaniem to po co go usuwać??
-
wiesz, mysle ze jak ktos zaloży na forum głownym posta pt. " polskie amatorki" to prawdopodobnie rowniez post bedzie sie cieszyl popularnością...
-
i tym sposobem doszlismy do konca powtarzam KONCA dyskusji !
Uprawnienia umieszczania postów