Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: czy da się zmienić wygląd strony głównej ? :)

Mieszany widok

frampi
    Guest

czy da się zmienić wygląd strony głównej ? :)

Od czasu gdy odkryłem tą stronę na necie, a to było jakić czas temu, strona główna wygląda tak samo - artykuł o legwanach, ankietka itp. Może czas już zmienić wygląd ?

Jaxter
    Guest

Re: czy da się zmienić wygląd strony głównej ? :)

popieram :]

chrzanu
    Guest

Nie to forum frampi :]

frampi
    Guest

No to na które forum albo do jakich bóstw się modlić ? Nie żebym się czepiał. Uważam ten serwis za najlepszy o tej tematyce ale zaczyna być nieco nudnawy...

Paulazz
    Guest

znajdz ciekawy artukuł kilka fotek przeprowadź nowe ankiety wyślij a może któryś z nich bedzie na stronie głównej

Kmieciu
    Guest

a mnei to nie przeszkadza. niech będzie jaki jest. przecież jest przejżyście i wyraźnie. moim skromnym zdaniem nie potrzeba żadnych zmian

frampi
    Guest

Nie mówię, że jest nieprzejrzyście ale nie doszukałem się ostatnio wielu nowości. Fajnie by było wstawić coś nowego...

Legu
    Guest

Przydała by się jakaś zmiana w serwisie

MataManX
    Guest

No to napiszcie coś na strone główną a nie tylko kraczecie o niej. Jak będę miał jakiś temat na nią to wtedy znaczne nażekać że nie ma na niej ruchu a puki co to pełen szacunek dla tych co coś na nią napisali.

Banan
    Guest

Noo nie mowie ze newsy mi przeszkadzaja ewntualnie mozna to jeszcze przezyc... No ale ankieta chociarz by inna mogla byc. Nie wspomne juz o zdjeciach w opisie, ktorych nie ma... Wogole jakos tych opisow ostatnio nie przybywa. A jest jescze wiele gatunkow ktore by zaslugwaly na opis. Chociarzby pajeczaki. ja tam w sumie jeszce lamie ale na pewno znalazly by sie osoby ktore bardzo chetnie by wrzucily jakis opis na tcp. Pozatym sa wakacje a w tym okresie zwieksza sie ilosc ludzi ktorzy zaczynaja sie bawic w terrarystyke, i moze by chcieli poogladac fotki tych zwierzakow co chca kupic. I potem sie dziwic ze pojawiaja sie posty ze t.pl (blech) jest lepsza (blech)

Uprawnienia umieszczania postów