Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Debilne tematy

Nazar
    Guest

Debilne tematy

ZAczyna mnie juz powoli draznic coraz wieksza liczba tematów typu:
    "pytanko"
    "?"
    ""
    Uwazam ze jesli temat nie zawiera tego czego dotyczy pytanie moderator powinien go usowac. Zreszta w regulaminie jest to zabronione a nikt tego nie pilnuje.

Co myslicie o tym zeby to poprostu kasowac, jest regulamin wiec sie do niego stosujmy.

ziomalka_puma
    Guest

Re: Debilne tematy

Zgadzam się w 100 % , też mnie to wkurw rza ,

Uważam że takie coś powinno sie kasować to nie dawaliby tyle takich tematów

TheMetal
    Guest

Przyznam, że osobiście nie robi mi to specjalnego problemu (kliknięcie lub 2), ale fakt regulamin jest i albo go trzeba przestrzegać albo skasować ;]

chrzanu
    Guest

fakt faktem, mnie też to denerwuje. Powinno się od razu w temacie pisać o co chodzi, po to on jest... :]

Atrax Robustus
    Guest

Spoko Nazar, jak tylko wpadam na forum, to staram sie to przemianowywac. Mnie tez tego typu tematy denerwuja. Ostatnio w wyniku mojego niedopatrzenia, pojawilo sie na forum kolejne "pytanko ". Jezeli juz powstal ten watek (a regulamin forum jest nie dla wszystkich widoczny), to chcialbym poprosic wszystkich o sensowne nazywanie tematow.

Norysek
    Guest

A ja mysle ze sie czepiacie

Atrax Robustus
    Guest

Chyba, ze ktos korzysta z modemu i mu wyskoczy kilkanascie "pytanek"
    Mi to akurat nie przeszkadza, ale wygodniej jest, gdy forum jest czytelne.

Norysek
    Guest

Nazar jak widac to nie tematy sa debilne tylko za przeproszeniem Ty:P Jakos inni uzytkownicy potrafili pomoc na tyle na ile potrafili jesli chodzi Ci o moj temat "Pytanko" nie widze powodow dla ktorych ludzi podburzasz. Chcialem jeszcze dodac ze nie zakladalem tego tematu zeby Ci sie podobal albo tez nie podobal. Tylko chcialem sie czegos dowiedziec i dowiedzialem co Cie moze dziwi czlowieku. Nie potrzebnie zaczynasz wojne jak nie potrzeba. Zajmij sie moze innymi problemami bo moje pytanie nie bylo wcale debilne. You

Nazar
    Guest

Czlowieku ja Ciebie nie obrazam wiec sie zamknij i wloz se smoczka.
    MOj post nie powstal z mysla o Twoim temacie tylko z powodu tego co ostatnio sie szerzy na forum. Ja wojny nie zaczynam i nie rozumiem o co Ci chodzi?!
    Tak wiec chlopczyku buzke zamknij i do spanka

Nazar
    Guest

A ja nie mam zamiaru podburzac ludzi tylko chcialbym aby regulamin byl przestrzegany Takie to ciezkie dla ciebie do zakumania???
    Szkoda slow...

Uprawnienia umieszczania postów