Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: moderatorzy

Mieszany widok

krzych01
    Guest

moderatorzy

CHCIALEM COS NAPISAC APROPO'S NIEJAKIEGO " MORDY". STRASZNIE DRAZNI MNIE TEN KOLES JEGO CWANIACTWO,GŁUPIE DOCINKI,BESENSOWNE DOSADNE KOMENTARZE! SZKODA ZE TAK DALEKO MIESZKAMY BO NIE MAM JAK ROZMOWA W CZTERY OCZY. MAM NADZIEJE ZE I TU SA JAKIES KADENCJE ,BO BARDZO CHETNIE OBALIL BYM GO! REASUMUJAC -JAK DLA MNIE PUSTAK KTÓRY NIE POTRAFI STANAC NA WYSOKOSCI ZADANIA!!!

TheMetal
    Guest

Re: moderatorzy

Obalić to można za przeproszeniem 0,5 litra. Nie widziałem jeszcze żadnej jego głupiej docinki, a siedzę prawie nonstop na dziale moderowanym przez niego od prawie roku. Chyba, że za "cwaniactwo" uważasz np. zamknięcie tematu, który był x razy (zamiast usunięcia go). Wydaje mi sie, że morda dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. A Twoje zarzuty powinny być potwierdzone konretnymi przykładami. Co do "docinek i dosadnych komentarzy" to jest dużo ludzi na tym forum którzy "przewyższają" mordę w tej "dziedzinie".

chrzanu
    Guest

popieram cię TheMetal, ja też dosyć często siedzę w dziale pajęczaki gdzie morda jest moderatorem i jeszcze się niespotkałem żeby robił coś nie tak. Natomiast nigdy nie widziałem na "pajęczaki" krzych01, więc o co chodzi ?? :]

corno
    Guest

Krzych mlody stazem jeszcze jestes i nie medrkuj tak. Morda jest bardzo dobrym moderatorem, moze bys tak konkrety podal jak walisz tka bzdete na forum!!!

Atrax Robustus
    Guest

Szkoda, ze mordy nie ma i ze wroci w sierpniu. Teraz cala dyskusja bedzie sie toczyla bez niego. Moim zdaniem Morda "dziala" bez zarzutu. Jezeli juz krytykujesz, to powiedz, co ty tu wniosles na forum.
    Mnie z kolei denerwuja ludzie, ktorzy klapia pyskami i na wszystko narzekaja, a sami maja kilkutygodniowy staz.
    Podaj przyklady "oburzajacego zachowania mordy". Ehh.. Lepperiada.

chrzanu
    Guest

Atrax, przecież krzych01 specjalnie pewnie wybrał teraz czas, bo mordy nie ma... :P

TheMetal
    Guest

Przejżałem ostatnie posty mordy i chyba wiem co ubodło kolegę krzycha, heh chyba chodzi o to, że mod napisał żeby ten pisał bez caps locka (czego krychu jak widzimy nadal nie uczynił ;] ). Może jeszcze chodzi o to, że morda wyprosił kogoś z forum - fakt niezbyt taktownie ale to była riposta w podonbnej tonacji, koleś był nowy i odrazu zaczął od krytyki (niezbyt zresztą konstruktywnej).

chrzanu
    Guest

No ładnie, krzych wkurzył się bo morda mu powiedział żeby nie pisał z CAPS LOCK'iem <hahaha>.
    P.S. TheMetal, przypominam sobie chyba ten wątek z CAPS LOCK'iem.

ziomalka_puma
    Guest

a mnie drażnią te twoje piekne duże litery

Atrax Robustus
    Guest

Wlasnie Krzych01'u.. nie krzycz :>

Uprawnienia umieszczania postów