-
Dlaczego zmalały mi morale na profilu ??
Rozumiem, że strona jest przenoszona na inny serwer, ale dlaczego zmalała mi liczba wiadomości umieszczonych na forum w moim profilu?? Miałem ich ponad 87, a teraz mam zaledwie 64 !! Prosze o poprawienie tego błędu moderatora strony !!
-
Re: Dlaczego zmalały mi morale na profilu ??
przeczytaj info na stronie glownej!!!!
-
Nie tylko ty zostales tak ciezko doswiadczony przez los... Wszystkim uzytkownikom ubylo postow. Adminom zniknely z jakiegos powodu wszystkie posty z okresu 2 tygodni i nikt nic na to nie poradzi, niestety...
-
Mi zniknęło prawie 200 postów i nie narzekam :P te 23 to szybko sobie odpracujesz.
-
to jest jakiś konkurs kto więcej czemu mi nikt nie powiedział!
-
to nie jest żaden konkurs.... i właścwie nie wiem o czym to świadczy :/ Albo ktoś jest długo na forum albo dużo pisze
))
-
-
tez wlasnie nie wiem nawet nie ma nigdzie zadnego rankingu;] Powiem tak: nie liczy się ilość postów ale ich treść... a najczęśćiej zdarza się ze ci co mają ich sporo rzadko piszą na temat... na szczęście są jednak wyjątki
-
jezus maria.... to pisz szybko i nadrabiaj.. zdegradowali Cie i taka ujma na honorze.. zostalo Ci juz tylko seppuku 
-
Hmmm ja bym radzil czesciej robic backup bazy danych. Bo tak troche glupio ze zniknelo 2 tyg postow.
Uprawnienia umieszczania postów