-
Re: Problemy finansowe forum?
No to nie gadamy tylko wysyłamy!!
Nook podaj imię i nazwisko bo niektóre @banki tego wymagają.
-
nie wymagaja Paweł P. styka;] grunt zeby numer konta byl poprawny. Wpisz Paweł Ogórek $ dojdzie.
-
Podajcie numer konta na stronie głównej w tych newsach, kurcze ja sie zabieram na poczte od trzech dni ale obiecuje ze tam dojde, dla tej strony wszystko.
-
postaram sie tez cos wrzucic na konto
-
KONTO
Jeśli moge cos poradzic to wg mnie konto powinno by zalozone w PKO bp .Czemu? Placowek (agencji) tego banku jest najwiecej w Polsce i nie pobiera się opłat za przelew na konto w tym samym banku. Opłata zamiast do banku można by przeznaczyc na tcp. A i osoby ktorych po prostu nie stać na wydatek rzędu 10 zl moglyby po prostu wplacic symboliczną złotówke.
-
i o to chodzi by bylo lepiej
)))
-
-
Re: KONTO
Ja tam do tego banku nic ni emam ( nawet mi odpowiada) ale chodzi o to ze prrowizja za przelew jest (w zależnosci od banku) przy wplacie na konto zalozone w innym banku rzędu kilku zł a te pieniądze mogłyby być przeznaczone natcp. A czy sie prywatyzuje? Wiesz do tego czasu jeszcze wszystko moze sie zmienic. Ja osobiscie nie mam nic do tego banku ( poza tym ze kiedys składałem tam papiery o prace a przyjeli kogos z "plecami"). Oprocentowanie tam jest znikome (rachunków) ale mam tam kredycik do spłaty i kilka poleceń zapłaty (które są realizowane za darmo) i ogolnie nie narzekam.
-
Nie róbmy bankom reklamy, ani antyreklamy. Kto może niech wpłaca dowolną sumę teraz, za tydzień, miesiąc. Przecież nie jest to obowiązkowe, a Nook nie będzie "latał" po bankach i zmieniał kont. Chodzi o to, aby nie płacił z własnej kieszeni za utrzymanie naszego wspólnego forum i całej strony.
-
Uprawnienia umieszczania postów