-
ostrzezenie o bledach z wiadmosciami
Wstawcie moze na kazdym forum informację zeby nie przejmowac się bledami z wysyłaniem wiadomosci, bo przez to kazdy wysyla po 5 postow i jest to bez sensu
-
Re: ostrzezenie o bledach z wiadmosciami
właśnie!!!Usage: sendmail -sSMTP_SERVER -uUSERNAME -pPASSWORD - SMTP_SERVER => SMTP Server of your isp. - USERNAME => Username for authentification. Optional. - PASSWORD => Password for authentification. Optional. Modify your php.ini like that: [mail function] ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: 'sendmail -t -i'). sendmail_path = "/path_to_sendmail_wrapper/sendmail -ssmtp.yourisp.net" ... v0.5 - Written by Bjoern Kahle, ElbTec GmbH (info@elbtec.de)
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public_html/terrarium/serwer/spis/header2.php:4) in /public_html/terrarium/serwer/spis/mail.php on line 78
CO TO JEST ????I CZEMU NIE MOGE WYSŁAĆ MEILA PRZEZ FORUM????
-
mozesz wyslac, dochodza te wiadomosci, tylko ty o tym nie wiesz, wiec jak ponowisz wysylanie 5 razy, to mimo pojawienia sie błedy, to wiadomosc sie wysle
(chyba)
-
Mi sie pojawia podobnie, ale po napisaniu i wyslaniu kazdego posta na stronce. Od kilku dni tak mam. Za kazdym razem musze wracac na strone glowna poprzez wpisywanie adresu, bo jak naciskam wstecz, to mi wiadomosc powiela....
-
Ja po pojawieniu się tego napisu daję wstecz i "reload". Wtedy mi nie powiela posta, w przeciwieństwie gdy daję "reload" na oknie z wiadomością o błędzie.
Uprawnienia umieszczania postów