-
Co jest ?
Pisze nie od siebie z domu. Dlaczego niemam mozliwosci wejscia na tcp ? Pisze mi "Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony" i ze niema uprawnien do ogladania tej strony. Co moze byc powodem ? Korzystam z neostrady.
-
Re: Co jest ?
Ja mam to samo, i też mam neostrade, i korzytam z opery nie z INTERNET EXPLORER, i też mi wyskakuje ten sam tekst tylko ze po angielsku. Teraz pisze od siebie właśnie zaczęło działać, a niedziałało 2 dni.
P.S. Jeżeli masz neostrade to powiedz: rozłącza ci się też ?? bo mi bardzo często :/
-
Umnie tez tak było 2 dni ale pozniej mineło.
Pozdrawiam Damian
daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
-
Chrzanu mnie tak rozlaczalo na poczatku ale okazalo sie ze to wina wirusa zajzyj na error.xp.pl
-
Dzięki, zobacze sobie. Ja mam 2 kompy i mam router i switch i myśle że to moze być któregoś z nich wina. Ale na error.xp.pl też spojrze. THX.
-
Nie, nie o to mi chodziło. Ja mam taki problem że jak oglądam strony to nic się nie dzieje ale jak włacze jakiśprogram p2p to pochodzi z 2 min i net pada.
-
zeby nie przerywała połączenia trzeba zmienić jej troszke sterowniki a dokładnie to tak:
1)Utwórz plik adidsl.cfg w katalogu /windows/system32/drivers/ lub wyedytuj istniejący i wpisz to:
0
35
1
0
1000
11
2 )Ewentualnie można jeszcze we właściwościach DSLmona zmienić ISO/BULK na BULK. W ten oto sposob rozwiąże to Twój problem ze zrywaniem połączenia. patch działa w 99 procentach.
3). Rozłącza mi się połączenie z siecią co ok. 20 min!
Poszukaj we właściwościach połączenia dwóch opcji o rozłączaniu połączenia gdy nie jest używane i je po prostu wyłącz.
Uprawnienia umieszczania postów