Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Szyszkowce

Mieszany widok

Obcy
    Guest

Szyszkowce

nie mozna by usnać tego działu? szkoda miejsca na serwerze!!

Obcy
    Guest

Re: Szyszkowce

wiem ze było juz wałkowane

Pawllo
    Guest

a jeśli wolno spytać to w czym ci przeszkadza ten dział? (nie rzebym sie czepiał, poprostu sie pytam)

Obcy
    Guest

w niczym , tylko niewiem po co istnieć ma dział na którym nikt nic nie pisze , skoro sa zmiany to można by go usunąć

dominik1
    Guest

tak ale skoro nikt na nim nic nie pisze to on nie zajmuje miejsca a nigdy niewiadomo moze komuś przydzie do głowy o cos się np. zapytać.Chociaż z drugiej strony mozna by to połączyć z działem jaszczurki skoro tutaj tak zadko pojawiają się posty

MareQ
    Guest

tak, w ten sposób można by zakładać fora o każdym gatunku, dominik1... Forum np 'legwan zielony' cieszy sie ogromną popularnością, dlatego sesnowna jest jego działalność. Natomiast na forum 'szyszkowce' na jednejs tronie dopatrzysz sie tematów zakładanych wiele miesięcy temu. Myśle, ze nie ma sensu żeby ono dalej istniało. Już bardziej popularne są w tej chwili agamy brodate, i proponowałbym przekwalifikowanie forum 'szyszkowce' na forum 'agama brodata'.

Chociaż z drugiej strony wiem że to tylko takie nasze gadanie na tym serwisie. Co z tego że wyjeżdżamy z propozycjami, jak itak nikt nic sobie z tego nie robi.
    Już któryś miesiąc temu wpadłem na pomysł usunięcia tego działu, ale był totalny brak odzewu. Teraz podejrzewam bedzie tak samo więc nie ma sie czym podniecać.

Nook
    Guest

jakbym mial to usunac to jednak troche tematów waznych mniej waznych zostaloby skasowanych... po co to robic.

Pawllo
    Guest

a nie da sie przenieść do innego działu?

Nestor
    Guest

Właśnie. Tak jak było kiedyś, przenieść do jaszczurek.

MataManX
    Guest

Przenieście to forum będzie przejżyściej

Uprawnienia umieszczania postów