-
dzialy wezy na forum
uwazam ze dobry to jest pomysl aby zrobic 2 dzialy o wezach na forum a mianowicie
1 DUSICIELE
2 weze,wezyki
-
Re: dzialy wezy na forum
Nook zrobmy tak:
1 LEGWANY ZIELONE
2 legwany i legwaniki
heheehehehehehehhehe
-
bueheheh.............. oba pomysły sa fajne ! Ja proponuję zrobic sondę. Jeśli chcesz wziąść udział w ankiecie czy potrzebny jest na forum dział "dusiciele" oraz "węże, węzyki" wyślij sms-a o treści WĘŻYCZKI na nr. 7820 , jeśli bardziej spodobał Ci się pomysł działu "legwany zielone" oraz "legwany i legwaniki" wyslij sms-a o treści LEGWANICZKI na ten sam numer. UWAGA! DO WYGRANIA 3 METROWY WĄŻ OGRODOWY i 10 nagród pocieszenia [ tekturowe zestawy obiadowe ] Rozwiązanie naszego konkursu 15,09,2004 r. Lista nagrodzonych zostanie zamieszczona na stronie www.absurd.gov.pl
Pozdrawiam All - inneczasiorki
-
przydało by się podzielić dział serwis t.c.p. na:
-> Serwis terrarium.com.pl
-> serwisiątko
oraz dział mięczaki:
-> Mięczaki (o zwierzątkach)
-> Mięczaki (dla ludzi)
-
tak wogule to nie powinno byc dzialu forum o legwanach, bo szkoda dla nich miejsca na serwerze ...meg
-
redknee ale zauważ że legwany są nadzwyczaj popularnym działem. Mi się wogóle nie podoba rozdrobnieni bo to moze ułatwia komuś szukanie wiadomości jeśli ma tylko jeden gatunek, ale ja np. chciałbym czytać posty o wszystkich zwierzętach a z racji tego rozdrobnienia jest to bardzo trudne i wiele działów po prostu pomijam. Podział węży to głupi pomysł wg mnie.
-
no wsmue AGAM masz racje, ahh niewazne
sorki za zamieszanie ://
koniec tematu
Uprawnienia umieszczania postów