Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: cos pomyslowego...

Mieszany widok

josetsu
    Guest

cos pomyslowego...

proponuje do Gieldy dodac dział "PRZYJME"-NA MALAWI.PL to sie sprawdza w 101%, a zaloze sie ze bedzie wiele ogloszen, bo nie kazdy ma kase zeby cos kupic to sie oglosi ze cos prztjmie, jest dzial oddam to niech bedzie przyjme!!

Filip79
    Guest

Re: cos głupiego

Zdecydowanie nie!!! Sprawdz sobie ile ogloszen w dziale "oddam". Myślisz, że ludzie za darmo będą oddawali rzeczy które mogą sprzedać? Ogłoszeń by bylo pełno w stylu "Przyjme dorosła pare b. psiogłowych, każdą ilość drzewołazów itd" "przyjmę wszystko". Cóż za darmo by każdy chciał ale to nie komunizm :-).

MareQ
    Guest

Re: cos pomyslowego...

filip ma racje, pomysł beznadziejny. Wtedy każdy by pisał sobie własnie takie posty 'przyjme boa dusiciela najchętniej z wyposażonym terrarium'. Tylko kto by nie przyjął czegoś takiego?
    Według mnie po to jest forum 'oddam' żeby tam ew sie ogłaszali ludzie którzy chcą coś oddac.
    A ponadto uważam, że wszelkie posty typu 'przyjme' w dziale 'oddam' jak i w każdym innym powinny być natychmiast usuwane.

MataManX
    Guest

Nigdy !!!!!!!!! Jak coś takiego sie zrobi to będzie mase baranów którzy będą chcieli wziąść zwierze a za bardzo nie będą mieli możliwości lub ochoty na stwrzenie mu dobrych warunków. Wg mnie ceny zwierząt powinny być porównywalne z kosztem urządzenia im lokum i utrzymania. Jesli by tak było dział oddam praktycznie był by nie potrzebny bo ludzie by nabrali umiaru w nieodpowiedzialnym kupowaniu zwierząt.

pepre
    Guest

ale przeciez to my polacy... kazdy wie ze kazdy terrarysta przyjmie wszystko, najchetniej za darmo, nawet jak nie ma na to warunków, i nic o tym nie wie, to bedzie sie trzymal zasady ze jak daja to bierz... i nie trzeba pisac, ze sie przyjmie, bo kazdy napewno by z chcecia przyjął chociazby potwora z lochness, jesli bedzie za darmo.

Obcy
    Guest

dokładnie , dlatego już lepiej sprzedac za pare groszy niz oddac za darmo

josetsu
    Guest

popieram wasze glosy ale z drugiej strony na malawi.pl to bardzo sie sprawdza! wiem ze kazdy by wzial co by dali i strona by byla pelna bezsensownych ogloszen, ale chcialem sprawdzic jak inni to ocenia i ciesze sie ze byl odzew choc myslalem ze bedzie wiekszy!!! a ja PRZYJME ...... kazda opinie dzieki za odzew!!!!

Armal
    Guest

Owszem na malawi.pl to sie sprawdza... tutaj niekoniecznie musi sie sprawdzic.
    Wiem z doswiadczenia. Jak pewnie kojarza niektore osoby kiedys wspolpracowalem z konkurencyjnym serwisem w harakterze moderatoratora... funkcjonowal tam na forum dzial "przyjme" i zostal w koncu usuniety z uwagi na duza ilosc "bezsensownych" postow typu "przyjme wszystko za darmo".
    W najprostszy sposob roznice dlaczego na malawi to sie sprawdza, a tutaj nie mozna by chyba wyjasnic w roznicach... jak by to powiedziec... mentalnosci obu srodowisk (terrarystycznego i akwarystycznego). Oba srodowiska znam od srodka i z autopsji , z tym ze w akwarystyce siedze "troche" dluzej. Byc moze wynika to tez z tego ze akwarystyka jest u nas troszeczke dluzej popularna, a i sam przekroj wikowy jest inny.
    takie sa moje wrazenia....

Pozdrawiam.
    Artur Ratajczak {Armal} Wroclaw.

Uprawnienia umieszczania postów