-
Chamstwo na każdym kroku
co to ma być teraz mnie dobiliście dlaczego mój adres IP jest zbanowany co ja zrobilem temu Diabolowi a tak w zasadzie jakims cudem przyczepił sie do nieobecnego juz dawno zreszta mojego przyjaciela Lindemann-a który juz od okolo 4 moze nawet okolo 6-7 miesiecy nic nie pisze na forum a pan Diabolo ma cos do niego nie wiem o co chodzi ale bardzo mi sie to nie podoba pan Diabolo zachowuje sie jakby mial 15 lat i krecone wlosy chociaz wiadomo ze tak nie jest wiec co jest
-
Re: Chamstwo na każdym kroku
ehhh, brak mi slow juz.. Nhandu i Lindemann to te same osoby. Dostal bana na czacie za robienie wiochy, obrazanie innych uzytkownikow, a dzisiaj za podszywanie sie za obywatela Brakusa. Koniec
-
dodam cos jeszce. Banowac moge na czacie, a Nhandu tam sie wogole nie pojawia, czyli na 100% jest to lindemann, a z tego co wiem, to dwoch kont zalozonych miec nie mozna. Lamiesz regulamin kolego i jeszcze sam tym teraz podpadles.
-
no comment a tak w nawiasie mowiac Diabolo jest chory umysłowo tym wnioskuje ze proboje udowodnic o nie istnieniu Lindemann-a na tym forum
-
a powiedz mi w jaki sposob moglem zbanowac twoje ip, jesli nawet na czacie sie nie pojawia nikt o nicku Nhandu... jedynie dzisiaj Lindemann (czyt. Ty) dostal bana za podszywanie sie za Brakusa. Poza tym ten ban juz od dawna jest dozywotni, i to nie tylko dawany przeze mnie, ale i przez innych operatorow czata. A komentarze typu "jestes chory umyslowo" mow sobie do lustra lub do tatusiów.
-
same wulgaryzmy.
jesli kogos interesuje tresc oryginalna zapraszam na priv
/pepre
-
Wątek zamyka i proponuje zawieszenie bronii
-
bez komentarza i jestem ciekaw jak bedzie wygladalo spotkanie na gieldzie
-
Ej kurna odczep się od diabola z moją śmiercią. Widać że nie zaglądasz na forum bo zobaczyłbyś że to ja namówiłem diaba do napisania o mojej rzekomej śmierci.
-
wiesz, ty mi grozisz ;] Skoro nie masz nic wspolnego z Lindemannem, to jakim prawem na czata wchodzisz jako Lindemann? NIe wiem czy to zauwazyles, ale lamiesz sporo zasad i jeszce sie klocisz na swoja niekorzysc
I jestem ciekaw w jaki sposob pozaluje.
Jesli juz mowa o grozeniu...
[WULGARYZMY]
[WULGARYZMY]
Uprawnienia umieszczania postów