Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Może forum - Choroby

piotr
    Guest

Może forum - Choroby

Przyszlo mi to do głowy odkąd sam mam problemy.
    Wiem, że część chorob jest specyficznych np. tylko dla węży ale czy taki dział nie byłby pomocny, choćby ze względu na wyszukiwanie?

P.

FaUnA_BoX
    Guest

Re: Może forum - Choroby

już jest dział weterynarze ...

pepre
    Guest

ot faunaboksie, podales przyklad jak bardzo sie zwraca uwage na przeznaczenie for;/

dzial choroby brzmi niezle, ale zmieniłbym troszke nazwe na "zdrowie"... jestem ZA, choc podejrzewam ze ruch będzie nikły, a odpowiedzi na pytania beda pochodziły od samych "speców" ktorzy przeczytali "zwierzeta w terrarium" siegfried schmitz'a;/

AGAM
    Guest

ja jestem przeciw rozdrobnieniu... jak masz jakieś chore zwierze to piszesz o tym na forum o nim. A jak chcesz porady weta to piszesz na weterynarze i szukasz weta

MataManX
    Guest

nie róbmy drobnicy !!!!!!!!!!!!
    wszyscy którzy chcą dzielic forum i dodawać działy niech wejdą na terrarystykę jaki tam jest aktualnie syf na forum jak je poszatkowali do granic możliwości

pepre
    Guest

1. forum weterynarze sluzy do zamieszczania informacji o wetach, a nie ejst to forum z dyzurym wetem ktyory odpowiada na pyt.
    2. w sumie fakt ze jak ktos ma problem ze zwierzem to moze pisac na forum dotyczacym tego zwierzaka, choc dzieki forum choroby, czy zdrowie, mozna by pozniej w latwy sposob stworzyc faq czy jakis artykul, czy kompendium...

Uprawnienia umieszczania postów