-
forum agama
witam 
jestem odpukac w nie malowane szczesliwa wlascicielka
dwoch agamek, ale trudno sie czegos konkretnego
doszukac w forum. moze by tak dzial o agamkach tak samo
jak o lamparcich ? bo lamparcie dwa tez mam i cenie sobie
bardzo pomoc na forum 
buzka
-
Re: forum agama
saya wybacz ale gdyby tak miało być forum o kazdym gatunku żeby każdemu kto ma jeden gatunek się łątwo szukało to by brakło miejsca na tej stronie.... Pomyśl o tych którzy mają wiecej gatunkó i nie chce im sie latać po kilkunastu forach na raz... Aż tak trudno korzystać z opcji SZUKAJ?? Przecież nie trudno znaleźć info o agamach.
-
hehe, saya, faktycznie, agam ma racje :P A jak kupisz sobie pareodurke albo coś takiego to też będziesz apelowała o forum? Myśle, że troche złe argumenty przedstawiłaś 
Niemniej jednak ja jestem jak najbardziej za. Teraz brodacz jest bardzo popularną jaszczurką (a już napewno bardziej niż 'szyszkowce') więć można by zamiast forum 'szyszkowce' (na którym zupełnie nic sie nie dzieje) zrobić forum o agamie brodatej.
A tak wogóle, to jakbyś przeglądnęła to forum ('serwis tcp') to znajdziesz nie jeden temat w którym sugerujemy przekwalifikowanie forum o szyszkowcach, jednak pozostaje to bez odzewu... od kilku ładnych miesięcy...
Wogóle to zastanawiam sie po co jest to forum, skoro itak nasze pomysły są lekcewarzone...
-
o MareQ i tu jestem za 
-
dobra wygraliscie :P
w takim razie upieram sie i "jeszcze nie wiem jak"
ale zaloze forum
o agamce, jak mi sie ti uda serdecznie zapraszam 
wlasnie chodzi mi o to ze bardzo duzo jest agamek, tak jak i lamparcich,
zauwazylam ze jest bardzo pop. gatunek.
pozatym nie zjezdzajcie mnie :P to nie ladnie, ja tylko proponuje, nic nie
wymagam :> hehe :>
mareq a TY masz jakas stycznosc z agamkami ?
-
hehe, tyle co w biofilu czasami sobie na nie popatrze
Ale mam wplanie kupno agamki
prawde mówiąc zastanawiam się między brodaczem, regiusem i felsumą madagaskarską (grandis) :/
-
spoko saya nikt Cie nie zjechał :P Twój pomysł jest OK tylko ze już jest za duzo tych rozdrobnień. Ale podoba mi sie pomysł wymiany szyszkowców na brodacze.... wogóle nie wiem kto wymyślił to forum szyszkowce skoro one wcale nie są zbyt popularne :/ to już lepiej było zrobić np. anolisy :/// mi osobiscie to rozdrobnienie tylko utrudnia korzystanie z forum.
-
felsumy sa sliczne .... tylko podbno bardzo delikatne 
ale mysle ze sa najladniejszymi gekonami jakie widzialam!
-
jestem za oddzielnym dzialem dla agam brodatych(oraz innych gatunkow agam) ze wzgledy na popularnosc tego gada.pozdraiwam
-
jestem za oddzielnym dzialem dla agam brodatych(oraz innych gatunkow agam) - człowieku a czy Ty wiesz ile jest gatunków agam???
A wiesz ile z nich jest popularnych??? a wiesz że jest też sporo wiecej sporo poularniejszych jaszczurek niż agamy?? Moze by tak każde forum dla każdego gekona??? Tak...... super pomysł..... zróbmy sobie kilka tysięcy forów a na każdym będzie po jednym poście
super... kurde aż tak cięzko jest poszukać sobie postów na forum...... ja odp oczatku na szyszkowce np. nie zaglądam a chętnie bym sobie o nich poczytał.... na legwana też nie zaglądam a lubie legi.... a wole ten czas poświęcić na fora dla zwierzat które mam.... - owady, straszyki, modliszki, pajęczaki, węze, jaszczurki, mięczaki... do tego fora typu giełda, terrarium, imprezy, na każdy temat i inne z tych rozsądnych.... agamy brodate można zrobić..... że szyszki nie znikną to wiadomo bo po co se prace robić.... moze nie pomagają ale też nie szkodzą.... ale wejście sie opanujcie...
Uprawnienia umieszczania postów