Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: A może by tak oficjalne identyfikatory?

Mieszany widok

boidae
    Guest

Re: A może by tak oficjalne identyfikatory? PROJEKT

jestem za ale dobrze by bylo zeby mozna dapisac jeszcze swoje prywatne strony jak kktos chce

Mike
    Guest

No to juz w miejscu nicka na dole mozna sobie dlugopisem czy czyms innym wpisac drobnymi literkami.... Bo uwazam ze zbędne by bylo zamieszczanie osobnego pola na www bo nie kazdy ma wlasną stronke... Takie jest moje zdanie

boidae
    Guest

no to oddzielny indefijator sie zrobi podstawowy i uzupelniony

sqqter
    Guest

Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?

Super pomysł jestem za za za za za za za za za z az az a za za za za za...

DZIUREK
    Guest

Dalej jestem za!!!Pomysł super ale dodatkowy identyfikator na adresy stron lub kilku chyba nie jest specjalnie trafiony.Gdy o tym dodatku myślę przypominają mi się rosyjscy generałowie poobwieszani odznaczeniami, których znaczenia pewnie sami nie znają ale ważne że jest tego duużo, są kolorowe i niektóre nawet ładne.To nie ma być chodząca reklama!!!Nick na ZNORMALIZOWANYM i UJEDNOLICONYM ,ogólnie przyjętym identyfikatorze wydaje mi się najlepszym i za razem najprostszym pomysłem.

DZIUREK
    Guest

Mike projekty są ładne tylko czy wymiar mógłbyś zrobić taki żeby pasował do takich gotowych przeźroczystych identyfikatorów (widziałem takie w papierniczym) żeby z tym było minimum roboty???

Mike
    Guest

One są juz takich rozmiarów gotowe do druku, sprawdzalem, pasuje do tych plastików Tylko czekamy na zatwierdzenie wtedy zlikwiduję napis "PROJEKT"

DZIUREK
    Guest

Super!!!To czekam na zniknięcie tego napisu!!!!Ps. dalej jestem ZA!

Mike
    Guest

Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?PROJEKT NR2

Oto mój drugi projekt...

W kolorach:

...oraz w odcieniach szarości:

Oczywiście jeśli ktoś ma swoje projekty to proszę je zamieszczać tutaj! Potem zrobiło by się wspólne głosowanie i wybrałoby się najciekawszy identyfikator! Potrzebna jest jedynie zgoda Nook'a na wykorzystanie jego loga, oraz co on myśli na ten temat...

...Nook gdzie jestes??? Odezwij sie )

AGAM
    Guest

Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?PROJEKT NR2

A wg mnie każdy może mieć swój wzór. Nawet jak sobie na czole napisze AGAM to bedzie wiadomo o co biega ale Twój wzór mi sie podoba i wykorzytsam go jeśłi nie masz nic przeciw ) Ale jak ktoś chce inny to niech sobie sam zrobi.

Uprawnienia umieszczania postów