-
Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?PROJEKT NR2
No ja tez bym chcial uzyc wlasnego wzoru
Ale nie wiem czy moge, dopoki Nook nie wyrazi zgody na wykorzystanie loga tcp na identyfikatorze... Nie chce zeby byla potem jakas afera przez to :P
-
pierwszy projekt lepszy, bo tutaj logo wyglada jak rozmazana kupa.
-
mi sie podoaba bardziej ta 1 nie wiem jak wam .. ael jestem za nara
-
Obstawałbym przy projekcie nr 1, logo jest bardziej widoczne i całość bardziej czytelna. Niezły pomysł.
Szkoda, że raczej nie będę miał okazji wykorzystać identyfikatora w "akcji", rzadko wypuszczam się na terraryjne spotkania :/
-
Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?
Pomysł całkiem całkiem. Fajnie by było gdyby to zostało wprowadzone w życie bo na poprzednich giełdach to albo okularów zapomniałem (a nie noszę okularów) albo identyfikator miała jedna osoba na pięćdziesiąt :/ Chyba najwięcej plakietek było podczas kwietniowej giełdy kiedy to Nook wprowadził możliwość zamówienia sobie do odbioru przy wejściu.
-
No niestety tak wygląda, bo logo zostało powiększone i dlatego musialem je rozmyc bo inaczej byly by widoczne dosc duze pixele :P No gdybym mial wieksze odrazu... i bym je pomniejszyl a nie zmniejszyl to by to calkiem inaczej wygladalo 
-
identyfikatory bardzo fajny pomysl, ten 1 projekt lepszy (bardziej czytelny) a ja mam tu taka ciekawostke dla ludzi z Warszawy i okolic ze mamy miec taka sama gielde jak w swietochlowicach.
-
A mi sie wydaje że nawet jak loga nie będzie to też każdy będzie widział o co biega. Nawet jak samego nicka użyje 
-
Ten pierwszy projekt jest bardzo dobry i sie mie podoba... a tak wogule to jestem za :]
-
JESTEM ZA
Uprawnienia umieszczania postów