-
zdjecia z tcp w gazecie - lamanie praw aut.
to czesc tego, o czym pisal tomi666 - najazd na nasze miasto.
a wiec:
http://free.boo.pl/tmp/1.jpg - to akurat nie wiem skad (no z netu) ta fotka i czyja.
http://free.boo.pl/tmp/2.jpg - jak nic widac, ze z tcp.
mozecie pozwac do sądu.
-
Re: zdjecia z tcp w gazecie - lamanie praw aut.
abuhehehe jaki prostacki artykuł.
"Te niebezpieczne owady..." - w końcu pająk to bez wątpienia owad (hmm...chrząszcz?)
"Ukąszenie przez niektóre odmiany tego owada powodują natychmiastową śmierć ofiary"
Oczywiście Slamandra wyszła na bohaterską organizacje która ujawniła "wielkie przestępstwo", które i tak nie jest przestępstwem. Pozostaje zaspypać autora tekstu meilami ( podał adres) a gazeta podać do sądu.
-
Ukąszenie przez ptasznika moze zagrażać życiu i zdrowiu człowieka - podpis pod fotką B.smithi
DDDDD
Dla nas to śmieszne ale wpółczeje temu gostkowi :/ Oj debilizm się szerzy.... tym co to pisali też współczuje zakresu wiedzy i inteligencji
-
o no prosze
- wogóle nie wolno handlować ptasznikami bo są objęte CITES
DDDDD hehe
-
Gościu podał swojego maila 
Prosimy o zasypanie go sprostowaniami, niech nieuki mają za swoje 
-
-
-
Hmmm. Wiadomość niedostarczona... :/
Na ich stronie www nie ma maila do redakcji. Buraki.
-
A przez jakie "u" wpisałeś adres? 
Jest jeszcze adres redakcja@gazetaolsztynska.pl, ale tego konta nie sprawdzali chyba od czasów II wojny, bo jest przepełnione.
-
Takie artykuły przekonują mnie, że ten kraj stoi miejscu (mało tego czasem mam wrażenie, że się cofa). Ludzie czytają takie bzdury i potem się słyszy co za dzikich morderców to trzymam w domu, co to tylko dybają na chwile mojej nieuwagi żeby uśmiercić mnie swoim jadem (smithi to w pierwszej kolejności- w końcu jego ugryzienie zagraża życiu). Nie wiem czy smutniejszy jest tekst o tym że ptaszniki to owady czy ten tekst o spowodowaniu śmierci (chociaż zdaje się nie udokumentowano nigdy zgonu po ugryzieniu żadnego ptasznika), czy to, że do tworzenie takiego ich obrazu wykorzystuje się zdjęcia z serwisu, który ma służyć do popularyzowania terrarystyki. Człowiekowi coraz częściej odechciewa się żyć w tym kraju ;/
Uprawnienia umieszczania postów