Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nie kasować moich postów!!!!

rastafaq
    Guest

Nie kasować moich postów!!!!

Co wy macie za durna manie żeby prawie za każdym razem kasować mi posty ??
    Wczoraj tyle sie nastukałem w klawisze, napisałem ładną odpowiedź koledze Szawn 6 i do [wulgaryzma x 1000] juz oczywiscie zniknął.

Gerald
    Guest

Re: Nie kasować moich postów!!!!

moje już dwa posty zniknęły, pytałem - nikt nic nie wie, i się pewnie nikt tym nie przejmie....

Atrax Robustus
    Guest

To nie ja

Ja grasuje tylko po pajeczakach i wywalam cale watki. Do nikogo raczej tez uprzedzen nie mam, ale odrazu mowie, ze wszelkie karmowkowe i wylinkowe posty usuwam zwykle bez wzgledu na odpowiedzi w nich zawarte.
    Pisze to tak na przyszlosc, pozdrawiam

Serpent
    Guest

Re: Nie kasować moich postów!!!!-WYJAŚNIENIE

bez przyczyny posty nie sa kasowane, jeżeli ktoś nieprzeczytał regulaminu to juz jego sprawa, rastafaq dziwisz się że znikają Twoje posty jeżeli niepotrafisz zamieścic nawet tego wątpu?? powinieneś napisać (kieruje to też do innych co zamierzają oburzać się że ich posty są kasowane na forum w takim wydaniu jak to zrobił rastafaq) nalezy napisać np. tak: ''Chciałbym się dowiedzieć dlaczego mój post został usunięty zamieściłem go w takim i takim dziale o temacie takim i takim dotyczył tego i tego umieściłem go wtedy i wtedy a juz go nie było np. dnia następnego'' jesli w takim wydaniu napiszesz post dotyczący kasowania postów na pewno znajdzie sie osoba która sobie przypomni ż taki post kasowała i Ci odpowie że zrobiła to dlatego i dlatego, mam andzieję że po mojej wypowiedzi będzie jasne jak takie rzeczy robić....

Pozdrawiam
    Serpent

Ps. niestety są ludzie którzy zamieszczają źle posty wprowadzając tym sposobem bałagan na forum niekiedy dobrze o tym wiedząc i potem mają wielkie pretensje że ich temat zniknął

werni
    Guest

Rasta, nie ma się co pieklić..
    Jeśli akurat trafisz na zły dzień admina, to posty z dość specyficznymi odpowiedziami (znając Twoje poczucie humoru.. ) znikają.. Mam to samo.. :>

BooYaKa
    Guest

Ja na przykład zamieściłem fajne ogłoszenie na forum "sprzedam" o pudełkach,to też mi usunieto.Nie rozumiem.

Uprawnienia umieszczania postów