Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: szyszkowce

MareQ
    Guest

szyszkowce

Ja bardzo przeraszam, że po raz n-ty ośmielam sie poruszyć ten temat ale mimo wszystko...
    Przed chwilą z nudów zaglądnąłem na forum 'szyszkowce'. Proponuje każdemu z was tam zajrzeć, a napewno dojdziecie do takiego samego wniosku co ja...
    Ktoś sie widać pofatygował i wysmarował posta 20.10, ale już kilka postów niżej widzimy tematy z czasów maja roku Pańskiego 2004...
    Czy to w dalszym ciągu nie jest wystarczający argument do usunięcia tego forum, tudzież do zastąpienia go forum o agamach brodatych?
    Jak ktoś przegląda forum jaszczurki to napewno zauważył, że postów odnośnie brodaczy jest całkiem sporo (a napewno o wiele więcej niż o szyszkowcach)...
    Bardzo bym prosił o zrobienie w końcu czegoś w tym kierunku.

Goblin
    Guest

Re: szyszkowce

A gdy klikniemy jedną strone dalej cos widać.... tak posty sprzed roku

MareQ
    Guest

dokładnie o tym mówie.
    Ale może jest w tymw szystkim jakiś ukryty sens o którym my, forumowicze, nie mamy pojęcia? Już sam nie wiem jak sie na to zapatrywać.
    Po mojemu szczytem głupoty (sorry za dosadność stwierdzenia) jest kontynuowanie działalności tego forum (szyszkowce oczywiście)

MataManX
    Guest

hmm krótko mówiąc dział do spalenia, do gazu czy gdziekolwiek byle by zwolnił miejsce na serwerze no chociaż posty przydało by się przesunąć do jaszczurek.

Double
    Guest

wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosimy o usuniecie tego dzialu chyba -nasty raz i zero reakcji!!

M.I.R.A.S.
    Guest

Może zamiast tego działu zrobić FAQ ?

Nook
    Guest

jak to przeniose to definitywnie wiec jak ktos ma jakies sugestie przeciw to proszę pisać.

ZakkWYLDE
    Guest

z tego co widze,to można by zrobić na próbe forum agamy bo o nich sporo osób pisze.Ot,taka mała sugestia

MareQ
    Guest

a nie można poprostu zmienić nazwy z 'szyszkowce' na 'agama brodata'? Wiele roboty byś z tym nie miał, a jak widzisz 'ludu' domaga sie forum o agamach

Nazar
    Guest

Wlasnie Zniszczyc to forum!!!!!!!!!:P

Uprawnienia umieszczania postów