po mojemu to wygląda tak, że jak ktoś coś chce kupić to szuka konkretnej, określonej rzeczy/'organizmu'. Wątpie żeby ktos wpadał na forum 'sprzedam' z takim oto nastawieniem - 'hmmm, co my tutaj mamy... taaaak... mmmhmm... No to może sobie modliszke kupie... albo nie, pyton będzie lepszy. Tak, zdecydowanie. I do tego może jakieś terrarium, doobre, taak, terra musi być, koniecznie full wypas'
Zresztą, pod tytułem forum jest wyraźnie napisane 'chcesz coś sprzedać? To jest forum dla Ciebie!' a nie 'chcesz sobie z ludzi jaja porobić? To forum dla Ciebie!'.
A ponad to wszystko (to tak żeby już skasować wszystkie usprawiedliwienia dla tego typu ludu) cytuję:
1). Temat nowej wiadomości musi w kilku słowach odzwierciedlać główną myśl która będzie kontynuowana w dalszej części wiadomośći (znaczące ułatwienie dla odpowiadających, przeglądających forum - spowoduje to pojawienie się większej ilości odpowiedzi). Niedopuszczalne są tematy w stylu "Pytanko", "Mam problem", "Udzielcie porady" itp. Można zaś napisać np. "Jak zbudować tylnią ścianę w terrarium - mam problem / udzielcie porady / pytanie". Ułatwi to wszystkim "życie", leży to w interesie użytkownika jeśli chce dostać odpowiedź na swoje pytanie.

itowszystkoidogablotypowtórz