Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: znikające tematy

ser
    Guest

znikające tematy

ostatnio coraz częściej zauważam, ze z działu sprzedam znikają moje tematy dotyczące sprzedaży pająków. piszę nowe posty, jak starym znika z drugiej strony forum sprzedam. nie łamię żadnego punktu regulaminy (chyba) więc dlaczego usówacie moje tematy?

Nook
    Guest

Re: znikające tematy

może nie zgadzają się z regulaminem ?

Mysza1983
    Guest

jesli jest więcej niż 2 tematy jednego autora pod rząd to je wywalam, bo niedługo ludzi zaczną pisać każdy z 30gatunków na sprzedaż w osobnym poście, aha i wisi mi to kto posta pisze wywalam pierwszy z góry przeważnie

ser
    Guest

ja rozumiem to, ale skoro jak pisałem 1 posta, to miałem do sprzedania jednego pająka. następnego dnia dostałem następne 2 i też chciałem je sprzedać. co miałem w takiej sytuacji zrobić? to nie jest pierwszy raz. nie mam do nikogo pretensji, bo napewno był jakiś powód, ale chciałem go znać. mam jeszcze jedną prośbę: jak usuwasz już posty, to zaczynaj od tych starszych, bo może ktoś już zdążył je przezcytać.

pozdrawiam moderatorów

Mysza1983
    Guest

nie rozumiesz mnie: jeśli jakiś koleś napisze np. 4posty które ewidentnie widać że były pisane w tym samym czasi i chodzi mu tylko o odpowiednie zaporezentowanie każdego gat. na sprzedaż (czy też czegoś innego) to wtedy kasuje, nie kasuje postów ludzi którzy piszą tak jak ty, chyba ze te 3 twoje posty były pisane pod rząd

ser
    Guest

no to wtakim razie nadal nie wiem, dlaczego znikają moje posty. to już nie pierwszy raz. pierwszy raz nie zwróciłem uwagi, drugi raz pomuślałem sobie, że to jakiś błąd, trzeci raz się zdenerwowałem, a za czwartym razem napisałem do was, bo myślałem, że przynajmniej jest jakiś powód, a tu nic sie nie dowiaduję. mam do was prośbę: przeczytajcie, zanim coś usuniecie, bo to jest denerwujące.

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów