Często widuję w różnych profilach gatunki zwierząt w żadnym stopniu nie związanych z terrarystyką... np. koty, psy, a nawet w jednym przypadku własna dziewczyna(!)?? Czy to są zwierzęta terraryjne? Jest to wkońcu serwis poświęcony całkowicie terrarystyce! A 'zapychanie' (bo tak to można tylko nazwać) listy zwierząt hodowanych w profilach gatunkami nie związanych z terrarystyką jest niczym innym jak tylko w celu powiększenia sobie listy... Bo wtedy oczywiście ładnie to wygląda jak sie ma więcej gatunków - a jakich? To juz przecież nieważne :>
Ja tez trzymam w domu wiele inncy zwierząt, mam również fermę strusi, jakbym miał tak powpisywać wszystkie te zwierzęta do tej listy w profilu to była by troche długa..... Ale nie robię tak bo jak już wspomniałem jest to całkowicie bez sensu! Jak ktoś chce się pochwalić swoimi innymi zwierzakami to niech je wystawi na innym serwisie związanym właśnie z nimi...

ALE to jest tylko takie moje skromne zdanie I proszę nie brać sobie tego tak bardzo do serca :P