Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ...co do spisów gatunków w profilach...

Mike
    Guest

...co do spisów gatunków w profilach...

Często widuję w różnych profilach gatunki zwierząt w żadnym stopniu nie związanych z terrarystyką... np. koty, psy, a nawet w jednym przypadku własna dziewczyna(!)?? Czy to są zwierzęta terraryjne? Jest to wkońcu serwis poświęcony całkowicie terrarystyce! A 'zapychanie' (bo tak to można tylko nazwać) listy zwierząt hodowanych w profilach gatunkami nie związanych z terrarystyką jest niczym innym jak tylko w celu powiększenia sobie listy... Bo wtedy oczywiście ładnie to wygląda jak sie ma więcej gatunków - a jakich? To juz przecież nieważne :>
    Ja tez trzymam w domu wiele inncy zwierząt, mam również fermę strusi, jakbym miał tak powpisywać wszystkie te zwierzęta do tej listy w profilu to była by troche długa..... Ale nie robię tak bo jak już wspomniałem jest to całkowicie bez sensu! Jak ktoś chce się pochwalić swoimi innymi zwierzakami to niech je wystawi na innym serwisie związanym właśnie z nimi...

ALE to jest tylko takie moje skromne zdanie I proszę nie brać sobie tego tak bardzo do serca :P

MareQ
    Guest

Re: ...co do spisów gatunków w profilach...

Ameryki napewno nie odkryłeś. Było to już wiele razy wałkowane na forum.
    Niemniej jednak popieram to co powiedziałes

Obcy
    Guest

przydałby by sie w profilu drugi spis gatunków hodowanych w przesżłosci, oczywsicie moza zrobic sobie taką notke , ale wydaje mi sie że taka druga tabelka była by fajna

rastafaq
    Guest

Na ludzki debilizm nic nie poradzisz, w końcu głupich nie sieją, sami sie rodzą.

Saurus
    Guest

byl jeszcze jeden taki z podpisem w stylu " hoduje:mama, tata , siostra, costam" ale Nook sie tym zajal

Jędrek
    Guest

A ktoś wstawił dziewczynę do terra. Ale chyba nie zamieścił jej w spisie, chociaż była o niej spora dyskusja.

Uprawnienia umieszczania postów