Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wyszukiwarka

TOXYN
    Guest

Wyszukiwarka

Często szukam różnych rzeczy za pomocą wyszukiwarki i mam pytanie czy nie dałoby się jej trochę zmienić tak, aby lepiej wyświetlała znalezione tematy. Wpiszcie sobie w wyszukiwarce np. "zbożówka" zaznaczcie, aby szukał tylko w tematach i zobaczcie jak to wygląda po wyszukaniu. Aby znaleźć coś w tym gąszczu trzeba się przekopać przez "300 stron” nie można zrobić tego bardziej po ludzku tak, aby wyświetlało tylko nazwę tematu a nie temat, to co ktoś napisał i jeszcze inne pierdoły? Przykładowo chyba lepiej by było jakby to wyglądało po wyszukaniu tak:

Temat Autor Data
    Zbożówka kac 03-11-04 19:50
    słaba zbożówka. POMOCY Grochu 01-11-04 22:26

Łatwiej by było cokolwiek znaleźć i pewnie więcej osób byłoby chętnych do używania wyszukiwarki, bo teraz większość ma niechęć ja już też mam jej dość, dlatego chciałem dać taką propozycję, jaką dałem. Proszę o wypowiedzi i opinię innych na ten temat.

TOXYN
    Guest

Re: Wyszukiwarka

Ok nie wyszło wcześniej, więc dam jako zdjęcie przy okazji kawałek wyszukiwarki z innego forum dla przykładu

msk
    Guest

Wszystkie wyszukiwarki powinny wygladac tak, jak google ^^

Plutoo
    Guest

Myślę że TOXYN ma dobry pomysł

Nook
    Guest

dzieki za sugestie... zapowiada sie na zmiane ale trzeba troche poczekać mysle ze termin do 3 miesiecy jest prawdopodobny, nie cierpie tego forum rowniez denerwuje mnie ... popelnilem blad ze kiedys wybierajac forum wzialem phorum a nie phpbb sprawa wygladaly inaczej.. oglnie mysle o phpbb ale jeszcze nie dokonalem decyzji.. w kazdym badz razie phpbb moze byc ale bedzie wygladalo podobnie do tego i mialo podobne opcje i oczywiscie nowe.. narazie pomysle o istornie glownej działów. zeby byl bardziej cyztelny

Uprawnienia umieszczania postów