-
Administracja TCP ~ Edycja postów
Chciałem tak nieśmiało zapytać:
Dlaczego nie ma możliwośći edycji swoich postów ?
Czasem zrobi się jakiegoś małego błęda, czasem zapomni dopisać czegoś ważnego, no i zamiast wyedytować, trzeba walić nowego posta.
Nie ma możliwości dodania takiego "bajeru" do kodu forum ?
-
Re: Administracja TCP ~ Edycja postów
Ja tez jestem ciekaw, tym bardziej ze przy nie ktorych postach widze na samym dole "Wiadomość zmieniona ...." ale bardzo rzadko. Czy to jakas usluga specjalna dla wybranych? 
-
przydalaby się taka opcja ja raz dopisywałem 3 odpowiedzi do tematu bo zapomniałem o kilku rzeczach wspomnieć a tam bym sobie edytował i po sprawie
-
też mi sie podoba taki pomysł 
-
najprościej jest pilnować tego co się pisze, pomocna jest także opcja "podgląd" 
-
ja uwazam ze niektóre osoby mogłyby w ten sposób manipulować - np wmawiać innym, że czegoś nie doczytali albo źle zrozumiali, skoro "przecież tutaj jak byk jest napisane, że..." Wtedy konieczne byłoby wprowadzenie "zagarka", kiedy post byłby zmieniony, aby uniknąć późniejszych nieporozumień. ale jestem za... albo możliwość kasowania swoich - napisanych niekiedy przez przypadek pohopnie - postów też byłaby piękna...
-
"
Ja tez jestem ciekaw, tym bardziej ze przy nie ktorych postach widze na samym dole "Wiadomość zmieniona ...." ale bardzo rzadko. Czy to jakas usluga specjalna dla wybranych? 
"
znowu jakies maniakalne domniemywania. gdybys uważniej czytal fora, i choc przez chwile spojrzal czy rzeczywiscie to co chcesz napisac jest prawdą, to byś nie popadal w paranoje.
jedyne forum na ktorym mozna edytowac swoje posty to "zdjęcia", i kazdy ma do tego prawo.
uwazam ze opcja ta bylaby naduzywana przez wielu terrarystów, i by wiecznie powstawaly nowe konflikty.
-
A tego nie zauwazylem, nigdy nie dawalem zadnego zdjecia 
dzieki za doinformowanie
Pozdrawiam
-
Dokładnie. Przy wklejaniu fotek ludzie często robią błędy... i nawet zapominają, że mogą zedytować posty.
Przy zwykłych postach byłoby to bezsensu (zwłaszcza w dziale giełda/kupię/sprzedam) ;-)
W niektórych przypadkach, owszem pomogłoby to, zwłaszcza gdy jednak coś się zgubi podczas pisania. Jednak najczęściej wynikałyby z tego niedomówienia i przekręty więc lepiej by było tak jak jest.
-
Tylko można zrobić tak aby edytować można było tylko do czasu aż ktoś nei odpowie po tobie czyli nie byłoby przekrętów. Np. Dark Raptor nie miałby już opcji edycji bo ja napisałem odpowiedz i tylko ja jako ostatnia osoba która udzieliła się w temacie miałaby taką możliwość.
Uprawnienia umieszczania postów