Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: myszko droga...

root
    Guest

Re: myszko droga...

ziu... twój poziom głupoty, debilizmu wręcz - onieśmiela mnie.
    polecam doczytanie do końca mojego wcześniejszego posta - może jak wyciągniesz palec z nosa i zobaczysz całość monitora to dojrzysz mojego maila.
    inteligencją nie grzeszysz - o tym już wspominałem. ale aż prosi się o sprzedanie ci klapsa na otrzeźwienie. jak mam geniuszu światłego umysłu mieć więcej niż dwa posty skoro dopiero co założyłem tutaj konto? zaraz rzucicsz cos w stylu "to pocoś zakładał skoro się nie znasz... " więc ubiegam cię (jak ja to robie co nie?) i odpowiadam: bo się nie znam! ale czytać po polsku ze zrozumieniem potrafię... zero fotek w stopce!
    ziu - zapisałbyś się do jakiegoś pedagoga na szkolenia psychorozwojowe bo wnet będziesz żywym dowodem na to, że człowiek z małpy się wywodzi (... nie kapujesz? mała podpowiedź - tzw. brakujące ogniwo)

pozdarwiam

JeRy
    Guest

Nie idzie dojśc do porozumienia co do tych sygnaturek ??

Daję koncepcje:
    1.Można mieć w podpisie plik graficzny o określonej wielkości w pikselach.
    2.Można mieć w podpisie plik graficzny tylko ze swojego serwera.

Co zrobicie z moim pomysłem - Wasza sprawa. Jednak ja myślę, że to najlepsze rozwiązanie dla wszystkich.

Pozdrawiam.

ziu
    Guest

root --> wyjdz z ukrycia,--> dorosnij,--> okresl sie,--> zasloz na szacunek, --> i dopiero udzielaj sie na forum w takich sprawach, bo w tym momecie mozna mozna cie porownac z obsranym sraczem. ZERO szacunku.

dalej sie nie wpindalam. EOF

Dark Raptor
    Guest

Ziu - z debilami się nie dyskutuje. To zwykły prowokator i tyle.

ziu
    Guest

Dark tak tez zauwazylem ;] ale jaki wyszczekany Ciekawe kto sie kryje pod nowym nickiem i odrazu sie miesza w takie sprawy oj dzieci dzieci !! lepiej ide cos poczytac na odstresowanie bo bede musial chyba kogos dorwac na gieldzie za 3 miechy! za te obelgi.

JeRy
    Guest

Ej, bo forum mi pomału przypomina sytuacje jak na Ukrainie

Loozik spróbujmy się dogadać.

PS. ziu przyślij mi jescze raz foty tej Twojej modliszki, bo mam nowego maila , przy tamtym nie mogłem znaleźć Twoich fotek (ponad 2000 maili) :-/

Nowy mail : JeRy007@tlen.pl

Mysza1983
    Guest

nie no i ja burdel robie... zamykam to bo to sensu nie ma :-) (ciekawe ile osób bedzie mieć problem że zawarłem im taki wspaniały wątek do rozmów)

Uprawnienia umieszczania postów