-
Re: Bezkarne napsatowanie userów, jak długo jeszcze ?
Ja i tak Ci sie reed dziwie, ze potrafiles wytrzymywac az tak dlugo znoszac obelgi tej ...'kobiety'.
Nie wiedzialem, ze problem jej tyczacy trwal juz tak dlugo.
Juz nawet nie komentuje tego, ze naleza Ci sie od niej przeprosiny. Dla mnie to sie zakrawa na brak kultury, o ktorej pani Rhodan tak glosno krakala przez n postow, wyzywajac Cie od szczyli...
Ja po zobaczeniu jej pierwszego posta w stylu "reed faszysta" wiedzialem, ze dalsza dyskusja z ta istota nie ma dalszego sensu, no ale mimo wszystko dyskusja sie rozwinela... Pierwszy raz spotkalem sie z takim stopniem glupoty i nietolerancji (o ktorej takze krakala, a sama jej zaprzeczyla).
Ja juz nawet rozumiem, ze mozna miec inne poglady, nie lubic Nietzschego.
Ale to co rhodan wyczynia to sie w pale nie miesci.
Kazdy, kto mysli inaczej jest "fe".
MareQ - no powinna byc taka notka na glownej stronie, bo "wstyd sie we wsi zrobi".
Zreszta dobrze reed, ze postanowiles ignorowac Rhodan, bo po tym, co przeczytalem, nie sadze, aby ta pani zdobyla sie na jakis gest pokory.
Dobrze, ze moderatorzy sie tym zajeli. Szacuneczek :]
-
Mam pewniem pomysł... może admini zrobiliby filtr i każdy topic z wyzwiskami typu idiota, ***** etc. by im wyświetlało. Widzialem kiedyś na jakimś forum taki filtr
-
Dziękuję bardzo, adminom za reakcję i oczyszczenie forum z syfu, userom za poparcie i utwierdzeniu mnie w przekonaniu , że to jednak nie ja zgłupiałem.
Nietzchego będę nadal czytał (dla wiadomości "pani" z reichu: Nie trzeba znać języków żeby czytać zagranicznych twórców, istnieją tłumaczenia) ponieważ poprostu lubię jego twórczość, ciekawe czy fakt iż czytam również Williama Balke'a, czyni ze mnie psychicnego degenerata ? 
To był żart oczywiście 
Dzięki wszystkim i pozdrawiam
-
Tak własciwie to cały czas siedze na forum 'pajęczaki' ale że zamierzam kupić sobie węża przeglądam czasem forum 'węże' i co widze panią Rhodan 2000 krytykującą wypowiedź każdego użytkownika.
Można było by dać do zrozumienia ww. internautce że nie tylko ona wie wszystko najlepiej i powoli powoduje zagłade forum 'węże' co ma zrobić nowy użytkownik forum 'węże' nic nie pisać w obawie przed szykanowaniem przez panią Rhodan 2000 .
Z tym trzeba coś zrobić !!!!
-
**** jej w kapsko .. olejcie babiszona i tyle =]
-
Jak widać użyszkodniczka R.... nadal ma jakis problem do mnie.
Nie wiem na ile "legalne" jest takie zaspamianie wątków na kilku podforach, wielokrotne wklejanie kilku postów pod rząd i nagminne obrażanie mnie.
Jeżeli tak mozna na tym forum, to ja wysiadam, idę do "konkurencji"
W końcu przychodziłem tutaj głównie aby pomóc ludziom którzy mają problemy, podzielić sie swoim "kilkuletnim" doświadczeniem. Niestety, nie mam 15 lat, zeby pozwolić sobie na pomiatanie moja osobą.
Jezeli userzy typu Rhodan2000 są tolerowani na tym forum i moga robić taki "bajzel" bezkarnie, to prosze bardzo, ale beze mnie.
Niniejszym dziękuję za dotychczasowe "współfprumowanie" i życzę Wesołych Świąt.
Barcie się dobrze z Rhodan :>
-
a nie laska napisac do samego Nooka? nie kazdy ma czas siedziec tu i czytac ;] napisz bezposrednio do niego a moze cos zadziala. bo moderator i tak nie moze nic zrobic.
Pozdrawiam.
-
Moze jedynie kasowac - ten post, który ostatnio się pojawił wykasowałem w ilości 10 sztuk z forum węże - została 1 sztuka okrojona..........tyle mogłem. Reed: nie mow nic o innych forach bo jeszcze na nie trafi.......
-
kobieta jest obłąkana...w moim topicu o łuskach regiusa napisała chyba z 5-6 takich samych postów... (właśnie już usuniętych), a potem powtórzyła je ze 4 razy na forum "na każdy temat" w topicu o wigilijnych potrawach...Zresztą ona sama prosi o usunięcię konta - więc błagamy - zróbcie to :>
-
juz podobno po sprawie :-)
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów