Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: Moderatorzy

ziu
    Guest

Re: Moderatorzy

widza widza ;] Atrax, zebys Ty widzial jak sobie do gardel skacza o opa na czacie to co dopiero moderowanie heh tacy juz ludzie sa.

Pioprek teraz do Ciebie. Twojego posta ja zkasowalem bo pytanie bezsensu!! pewnie po to ja ma zeby wode zbierac na pozniej. Zebys jeszcze spytal po co ma rog C. Darlingi to bym Ci odpowiedzial ze do gromadzenia zapasow.(bodajze tluszczu, nie jestem pewien ale bym sprawdzil i CI powiedzial) ale dzira w glowie ??!?!? i do tego gdzie pajak ma glowe??

a co do .gekko jesli chodzi Ci ze ja tak napisalem to musiales mnie z kims pomylic bo ja tak bym nie napisal, wiadomo ze nie kazdy jest odrazu zaawansowany. Prosze o linka do takiego posta.

Pozdrawiam.

.gekko
    Guest

Jak to nie Ty to przepraszam bardzo ale napewno ktoś o podobnym nicku . Jeżeli znajde to oczywiście podam link.

Juraviel
    Guest

Ziew

dominik1
    Guest

chmm a nie można by zrobić tak aby operatorzy moderatorów wybierano co jakis czas? przecież są ankiety itd. Jak mod sie nie sprawdzi i go nie poprze ileś tam procent forumowiczów to będzie znaczyło że ludzie go niechcą i należy wybrac kogoś innego

ziu
    Guest

Ludzie zawsze beda chcieli tych co sa im przychylni, a tak sie nie da, zeby podpasowac wszystkim.

cyclosternum
    Guest

ja tam nie mam zastrzerzen do mordy i Atraxa
    co do ziu to sie przekonam bo jest zakródko modem zeby go oceniac

Atrax Robustus
    Guest

Heheh wspolczuje kazdemu, kto mysli, ze bycie modem to jakis zaszczyt.
    Jezeli tak dalej bedzie, to sam z tej funkcji zrezygnuje, bo nie moge patrzec, jak co niektorzy wyprowaja sobie flaki o modow/opow... itd. itp.
    Nie wiem, co tu sie dzieje, ale cokolwiek by to nie bylo - ssie

Tony_666
    Guest

ja niemam do nikogo zastrzeżeń,oprócz moderatora inneczasy ,który nadal nic niewyjaśnił swoim zachowaniem czemu tak postąpił...jaki był powód,że skasował mojego posta ...ale pozostawiam już ten temat w spokoju bo niema on najmniejszego sensu .

chrzanu
    Guest

jasne stary, pewnie i co jeszcze, daje przykład: przez ankiee zostaej wybrany nowy mod, złuży na danym forum przez ok miesiąca, wszyscy go kochają szanują, radząsię u niego itd, pewnego dnia pojawaia się "kędziorowiec" i się pyta dlaczego jego ptasznik nie je juz2 dzień, mod mówi delikatnie mu żeby przeczytał sobie FAQ i archiwum, za pare dni pojawia się (ktoś) i pyta o dziure w głowie, mod troche zdenerwowany, delikatnie mu tłumaczy co i jak że pająk nie ma głowy, userzy mówią modowi żeby powiedział co jest z ta dziurą w głowie, mod tłuamcyz im że do jasnej cholery nie ma zadnej głowy, ludzie się na moda obrażają i wbieraja nowego i w ten o to piękny sposób bedziemy mieli nowych moderatorów co miesiąąąąąąąąąc, hurrrraaaaaaaaaa
    moze zamotałem, ale jak ktoś nie zrozumiałto jego pech bo nie bde tłuamczył.

inneczasy
    Guest

Sorka że tak napisze, ale napiszę - Czy Ty jesteś może niedorozwinięty tony_666??? Usunałem Twojego posta bo niebyło w nim ceny. Już Ci to pisałem. Wysłałem Ci meila z serwisu z wiadomością, że posta usunięto i z jakiego powodu. Czego jeszcze sobie życzysz??? Przeprosin, a może mam nie kasować takich postów tylko pisać do autorów, by podali mi cenę jaką zamierzają otrzymać od potencjalnego nabywcy i edytować wszytskie niekompletne posty Po otrzymaniu meila wystarczyło, że zamieściłeś swojego posta po raz drugi i moim zdaniem po problemie. Nie bardzo kumam o co Ci chodzi Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do zapoznania się z nowym punktem regulaminu bo z ilości kasowanych postów mniemam, że nie wszyscy to jeszcze zrobili

Uprawnienia umieszczania postów