Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: Moderatorzy

dominik1
    Guest

Re: Moderatorzy

chmm ty chyba niewiesz o co mi chodzi?
    Jeśli masz ankiete na której każdy z modów ma podział pozytywów i negatywów to i tak masz wszystko jasne i jak na forum przyjdzie 20 kędziorkowców którym sie nie podoba mod i dadzą mu te swoje negatywy to to nic nie zmieni jesli mod ma za sobą kilkudziesięci lub więdzej zwolenników ale jesli taki mod będzie wkur... wszystkich i zacznie dostawać coraz to nowe negatywy to byłby to znak że cos jest nie tak!

chrzanu
    Guest

to jak dla mnie to żadne mod jeszcze by ode mnie negatywa nie dostał, nie sądze żeby te aniety coś zmieniły, byłby tylko chaos o wybór nowych modów w razie czego. Zostawmy tak jak jest. Jeżeli iluś tam osobom mod się nie spodoba i złożą oni skarge na danego moda do NOOKa to niech NOOK da info na forum że taki i taki mod źle robi i niech reszta użytkowników się wypowie czy go zmienić czy też nie.

Tony_666
    Guest

Wiem już że jesteś niedorozwinięty inneczasy,ponieważ jak już mówiłem ten post był kompletny(zawierał także cene !!!),a w żaden sposób niepotrafisz teraz udowodnić że było tak jak ty mówisz i cały czas sie upierasz na tym że tak było.Pomyśl logicznie jak chcesz to moge ci przesłać orginalną treść tego samego posta,ponieważ tego tylko skopiowałem i odrazu wrzuciłem na forum .

Tony_666
    Guest

Prędzej jakbym od ciebie człowieku czegoś wymagał,to żebyś sie np. uczciwie przyznał do pomyłki i tyle!,skoro ja jestem pewiem co wysłałem na 100% a ty sie upierasz cały czas i robisz problemy. Wiecej od ciebie nieoczekuje i nieoczekiwałem !!!!!!!!!!!!!

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Tony daj spokój to i tak niestety nic nie da. Moderator jak wie nawet ze sie pomylil to i tak bedzie upieral sie przy swoim. Po prostu wie ze ma wladze i moze zrobic wszystko. Nie chce tu nikogo oskarzac, ale niestety z reguly tak jest ... :[
    Pozdrawiam

Nook
    Guest

nie prawda ja sie ostatnio przyznałem do zbytnio nie uzasadnionego usunięcia booyaki niestety na prosbe znajomegho moderatora.. zaufalem usunalem niestety pozniej poczytalem jego posty i doszedlem do wniosku ze jakbym mial go usuwac to musialbym pol tego forum usunac dlatego jeszcze raz przepraszam

śmieszy mnie Pioprek wogole tego goscia to juz nie rozumiem nie dosc ze codziennie usuwam mu konto i posty, nikt go na forum nie lubi, nawet podpadł juz osobom zajmujacym sie obrotem zwierzat i akcesoriow terrarryjnych to chlopak bezczelnie nadal ma zamair uczestniczyc w zyciu terrarystycznym ubolewam nad tym, samokrytyka to cenna rzecz niektorzy jej nie posiadaja

Silent_Dragon
    Guest

Witam

Pioprek rzeczewiscie pisze straszne glupoty momentami, ale znam Tony-ego dobrze i wiem ze jak podal cene to podal :[

Ten post byl dokladnie skopiowany z Naszego serwisu.
    Prosze oto link:

http://www.terrarystyka.boo.pl/forum...80&category=21

Pozdrawiam

Tony_666
    Guest

Silent to nie o ten post chodzi,tylko ten >> http://www.terrarystyka.boo.pl/forum...79&category=21 >> tutaj jest to samo >>> http://terrarium.com.pl/forum/read.p...06#reply_13981

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Sorka mala pomylka :]
    Pozdrawiam

chrzanu
    Guest

no z tego co widac po dacie posta to fakt - cena i wszystko było, moze jednak "inneczasy" przyznasz się :> ??

Uprawnienia umieszczania postów