-
Re: Moderatorzy
chmm ty chyba niewiesz o co mi chodzi?
Jeśli masz ankiete na której każdy z modów ma podział pozytywów i negatywów to i tak masz wszystko jasne i jak na forum przyjdzie 20 kędziorkowców którym sie nie podoba mod i dadzą mu te swoje negatywy to to nic nie zmieni jesli mod ma za sobą kilkudziesięci lub więdzej zwolenników ale jesli taki mod będzie wkur... wszystkich i zacznie dostawać coraz to nowe negatywy to byłby to znak że cos jest nie tak!
-
to jak dla mnie to żadne mod jeszcze by ode mnie negatywa nie dostał, nie sądze żeby te aniety coś zmieniły, byłby tylko chaos o wybór nowych modów w razie czego. Zostawmy tak jak jest. Jeżeli iluś tam osobom mod się nie spodoba i złożą oni skarge na danego moda do NOOKa to niech NOOK da info na forum że taki i taki mod źle robi i niech reszta użytkowników się wypowie czy go zmienić czy też nie.
-
Wiem już że jesteś niedorozwinięty inneczasy,ponieważ jak już mówiłem ten post był kompletny(zawierał także cene !!!),a w żaden sposób niepotrafisz teraz udowodnić że było tak jak ty mówisz i cały czas sie upierasz na tym że tak było.Pomyśl logicznie jak chcesz to moge ci przesłać orginalną treść tego samego posta,ponieważ tego tylko skopiowałem i odrazu wrzuciłem na forum .
-
Prędzej jakbym od ciebie człowieku czegoś wymagał,to żebyś sie np. uczciwie przyznał do pomyłki i tyle!,skoro ja jestem pewiem co wysłałem na 100% a ty sie upierasz cały czas i robisz problemy. Wiecej od ciebie nieoczekuje i nieoczekiwałem !!!!!!!!!!!!!
-
Witam
Tony daj spokój to i tak niestety nic nie da. Moderator jak wie nawet ze sie pomylil to i tak bedzie upieral sie przy swoim. Po prostu wie ze ma wladze i moze zrobic wszystko. Nie chce tu nikogo oskarzac, ale niestety z reguly tak jest ... :[
Pozdrawiam
-
-
Witam
Pioprek rzeczewiscie pisze straszne glupoty momentami, ale znam Tony-ego dobrze i wiem ze jak podal cene to podal :[
Ten post byl dokladnie skopiowany z Naszego serwisu.
Prosze oto link:
http://www.terrarystyka.boo.pl/forum...80&category=21
Pozdrawiam
-
-
Witam
Sorka mala pomylka :]
Pozdrawiam
-
no z tego co widac po dacie posta to fakt - cena i wszystko było, moze jednak "inneczasy" przyznasz się :> ??
Uprawnienia umieszczania postów