-
Re: Moderatorzy
Jesli chodzi o banowanie itd. to w sumie sie w to nie mieszam
Jedyne, na co zwracam uwage, to kedziorkowcy 
Powiem obiektywnie, ze mimo, ze co chwile powstaja jakies nibyafery i ludzie sie ludziom do gardel rzucaja, to lubie to forum, bo staram wspominac te pozytywne chwile 
O dziwo nie razi mnie tez forum "Na kazdy temat". Ogolnie jest ciekawie i nie narzekam i nie pluje nikomu w twarz tylko dlatego, ze raz mi usunal moj watek (w ktorym chyba troche przesadzilem
))
Widzisz chrzanu, Tobie nie przeszkadza to, co robie (pisze w swoim imieniu), ale jest jak widac troche osob, ktorym sie to nie podoba i ktore najchetniej by mnie widzialy zdegradowanego do normalnego usera, albo najlepiej zbanowanego 
Zakladam w tym momencie, ze post Peter_frosta'y jest kierowany tylko i wylacznie do mnie. Piszesz cos takiego: "Na forum pajęczaki obnosicie się pozycją i udowadniacie ludziom ich niższość zamiast zabrać się do czegoś pożytecznego"
Moja odpowiedz bedzie pewnie niezgodna z regulaminem, ale za przeproszeniem: *mam w dupie pozycje*.
Dodam jeszcze, ze jezeli ludzie twierdza, ze przeze mnie forum cierpi i jest "zwiesniaczone"... i podadza na to odpowiednie argumenty, to admin z czystym sumieniem moze mi usunac moda, a na forum zostane jako normal user i bynajmniej nie zrezygnuje z pisania na nim
.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich (i tych "za" i tych "przeciw") 
Uprawnienia umieszczania postów