Hmm, mi usuniete niejednego posta i nigdy nie otrzymalam powiadomienia od moderatorow, dlaczego tak sie stalo. I szczerze mowiac, g....uzik mnie to obchodzi. Widocznie byl jakis powod i tyle. Jakbym chciala za kazdym razem zakladac o to temat, to byloby tego dosc duzo...

Moderatorem bylam i wiem, ze to ciezki kawalek chleba + wyzwiska od "odwaznych" na gg i meila (anonimowo ma sie rozumiec). Nie chce byc juz moderatorem na niczym - ponadroczne doswiadczenie mi starczy na cale zycie. A jak ktos jest taki madry i wszystko wie, to prosze, zalozcie sobie wlasne strony i tam rządzcie. Moderator i prestiz, haha, dobre sobie :/ To mnostwo klopotow, nerwow i nic przyjemnego. Daltego do moderatorow nie mam nic.

Na pajeczakach wg mnie jest jeszcze za malo kasowanych tematow. Ale rozumiem to - tam pisze bardzo duzo osob, a moderatorow jest tylko trzech. I wszyscy oni dzialaja bardzo dobrze - tak chlopaki trzymajcie.

Po co pajakowi dziurka w tarczce grzbietowej, nie bardzo wiadomo. Systematycy i badacze nie wiedza, a my mamy wiedziec? I tyle na ten temat.