-
Re: do inneczasy
heh... hej Kuba! nie jestem w stanie edytować kazdego posta - potem kazdy by miał do mnie pretensje, ze jego posta tez mogłem zedytować a nie wywalać
, czasami owszem np.dopiszę nazwę w temacie ( nie chce tego robić by później nie było pretensji, ze sam zmieniam cudze oferty - już niektórzy wietrzyli jakąś aferę, bo odznaczamy sobie z brakusem posty dodajac *&*
, ale też nie zawsze mam na to czas, bo sprawdzenie wszystkich postów, wysłanie kazdemu z osobna e-mail o wykasowaniu oferty zajmuje mi go trochę
) co do postów z 29,01 nie było mnie w necie wogóle, jesli mówisz o wczesniejszych dniach podaj przykłady.
do redknee - nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi..... przytocz blizej sprawe...
Silent ..... nie masz się czym chwalić, ze twoje posty wylatują z takich samych powodów, bo znaczy ze łamiesz regulamin
. A dokładnie to wywalałem 2 razy Twoje posty raz gdy oferty były jedna pod drugą - 19,01,2005, a raz gdy nie podałeś nazwy gat. w temacie - 21,01,2005.
a pretensje mają Ci co usuwam im posty
a nie wszyscy, a to różnica 
jest wiele osób których ofert na dobrą sprawę mógłbym nie przeglądać, bo wiem, ze ich oferta jest zawsze rewelacyjnie napisana. i co do oferty Mantida..... hmmm pewnie można by dopisać te pajączki, bo zawsze masz czytelne oferty, z cenami płcią ( jak jest określona itp )..... z drugiej storny gdybym dopisał te"ptaszników" przy twojej ofercie nic by się nie stało, ale jak edytowałem już czyjś temat to kolejny post znów, był bez nazwy - chyba za zasadzie ze se mam sam dopisać jak mi przeszkadza jej brak 
P.S. hmmmmm nie jestem leniwy i czytam wsio na forum .... chyba, takie przynajmniej moje zdanie.
Kończę bo sie rozpisałem 
Uprawnienia umieszczania postów