Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: czemu usuwacie!!!!!!

meg11
    Guest

Re: czemu usuwacie!!!!!!

ludzi ze Śląska uwielbiam, co niektórych nawet bardzo bardzo zapytaj legwaniarzy
    cieszę się, że zrozumiałeś o co mi chodzi, przynajmniej mam taką nadzieje.

micgekon
    Guest

Josetsu zamieść zdjęcie węża na terrarystyce.pl w albumie tam jest dział jadowitych. A swoją drogą to czepianie się zdjęć (jak by nie było o tematyce terrarystycznej) to już przesada no ale cóż... moderator meg11 rządzi!!!

meg11
    Guest

a ty micgekon masz jakiś problem?
    jeśli nie to po co się wypowiadzasz?

micgekon
    Guest

No mam, miałem ochotę zobaczyć zdjęcie trimka zamieszczone przez kolege josetsu a ty go usunełaś więc ty jesteś problemem.

meg11
    Guest

hehe, dobre dobre, próbujesz mnie zdenerwować czy jak? nie trudź się, bo raczej nie osiągniesz celu..
    Jeśli masz ochotę sobie popratrzeć na trimki to wpisz sobie w google.pl odpowiednie hasło i będziesz się mógł patrzeć do woli. proste.

a ja będę nadal kasowała to, co uważnam za słuszne i nie będę z pewnością się przejmowała prestensjami jakiś niepocieszonych userów, bo gdyby tak wszyscy wszystko sobie tu zamieszczali jak im się podoba to po tygodniu nikt by na stronkę nie zajrzał, taki byłby tu syf, więc pozwól, że będę wykonywała swój obowiązek zgodnie ze swoimi przekonaniami,pozdrawiam ciepło wszystkich niepocieszonych

Peter_frostax
    Guest

Meg daj spokuj niekasuj fotek czasami warto zobaczyć jak coś wygląda.

micgekon
    Guest

Nie probuje Cię zdenerwować ale usuwanie zdjęć trimka to już przesada, tak uważam, no cóż każdy się musi w życiu jakoś realizować tak trzymaj. Swoją drogą zajżyj na dział węże jeden pisze o żmiji gabońskiej, drugi otak znienawidzonym przez Ciebie trimku i tych tematów nikt nie usuwa ???? Troszkę konsekwencji w działaniu Pani moderator.

meg11
    Guest

heheheeheheheheheh to mnie rozbawiłeś, gdybym nie spojrzała w profil to bym dalej żyła w przekonianiu, że dyskutuję z jakimś małolatem.. no coż

a z tym realizowaniem się, tak, wyobraż sobie, że marzeniem moim jest robienie Wam wszystkim na złość, żyjcie sobie nadal w przekonianiu, że moderator chce się na Was mścić i psuć wszystko dookoła, powodzenia.

a tak na margnesie, forum węże ma trzech moderatorów i ja tam nawet nie zaglądam, tak samo jak nie życzę sobie by ktokolwiek inny oprócz mnie moderował coś na legwanie, tyle

Pozdrawiam Wasza złośliwa Pani moderator

KaMiL_15
    Guest

meg11 - nie masz racji - wystarczy wpisać w wyszukiwarce nazwe łacińską trima i zobacz .... o tym moderatorzy nie pamiętali ? Ja jestem za tym aby josetsu mógł umieścić zdjęcie.

Ziu - "9). Zabrania się umieszczania ogłoszeń dotyczących zwierząt uważanych powszechnie za niebezpieczne, zakazanych przez polskie prawo, stanowiących realne zagrożenie dla życia człowieka (m.in. niektóre gatunki pająków, skorpionów, węży)"

Co do tego, każdy ptasznik jest niebezpieczny, więc ich zdjęć też nie powinno być w na forum ??

Nie róbcie z siebie niewiem kogo... moderatorom jak zwykle się wydaje że wszystko wiedzą, ich słowo jest święte oraz zawsze mają rację.

pozdrawiam meg11 =)

ziu
    Guest

bo tak jest na kazdym forum ze ostateczne slowo ma moderator trzeba sie dostosowac, nie robie z siebie nikoko innego niz tego kim jestem. Mowa jest o wezach nie pajakach wiec pokazalem, ten pkt reg dotyczacy wezy, wyraznie to zaznaczylem. Jak widzisz zaden mod nie zakazuje umieszczania zdjec pajaka, w tym poscie chodzi o zakaz zamiesczania fotek jadusow przez meg, wiec o tym mowa, ptaszniki to inna bajka, nie sa tak jadowite i niebezpieczne jak wiekszosc wezy.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów