Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: opisy scynków...

Double
    Guest

opisy scynków...

Gdybym mogła, chciałabym napisać jakieś opisy scynkow, np lygosomy fernandii albo scynków z rodzaju mabuya. Wiem, że to bardzo rzadkie zwierzęta w naszych hodowlach, ale są na tyle ciekawe, ze warto by było trochę więcej o nich napisać... Myślę, że najważniejszy byłby opis scynka berberyjskiego (ja akurat tego gatunku nie hoduję, ale na pewno znalazłby się ktoś chętny do jego opracowania).

Pituophis
    Guest

Re: opisy scynków...

M. quinquetaeniata nie jest bardzo rzadka, już nieraz je widywałem. Tym bardziej opis byłby przydatny. To samo można powiedzieć o L. fernandi.

minok
    Guest

Ja chętnie napisze opis berberaJeśli się przydam to niech ktoś da znać to zaczne pisać Minok@vp.pl

AGAM
    Guest

jak ktoś cche pisac opsi to pisze i wysyła się do nooka - jak opsi jest OK to nook go daje na stronke. Nie czekajcie na zaproszenie bo takowych się nie dostaje Jakby co też mogę coś o berberach napisać.

minok
    Guest

Nie czekam na zaproszenie tylko nie wiem czy się przyda

AGAM
    Guest

każdy opis się przyda

Double
    Guest

no to wy sie zgrajcie, bo własnie liczyłam na Agama w sprawie berberyjskiej, a ja moge opisac mabuye sp

Lampa
    Guest

Mam tylko lamparty ale myśle nad scynkiem aptekarskim. Może cie zrobić jego opis bo bardzo sie przyda:

Uprawnienia umieszczania postów