Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: wiecej opisow gatunkow!!!!!!!!!!!!!!!!

dr Robert
    Guest

Re: wiecej opisow gatunkow!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli ktoś chce opisów takich skromnych jak na terrarystyce to przecież może tam zaglądać - nie ma zakazu . Po co dwie identyczne strony. Może tutaj lepiej, aby opisy były większe, dokładniejsze. Serwisy mają się uzupełniać, a nie dublować.
    Jeżeli czytam ten wątek i widzę te porażające błędy ortograficzne i stylistyczne to się wcale nie dziwię, że Nook odrzuca ofert takich osób. Ludzie, słowniki są produkowane dla Was. Korzystajcie z nich ! Jeśli takie opisy będzie przyjmował to zaraz będzie krytyka, że opisy są krótkie, w sumie nie dają porządnej informacji. Lepiej mniej, a lepszej jakości niż dużo byle czego.

Nook
    Guest

Chrzanu, my sobie sprawe juz chyba dawno wyjasnilismy ja mowilem co do poprawy a ty uparcie swoje. Zreszta Ci pisałem ze zastrzegam sobie prawo do odmowy umieszczenia, zgodziles sie na to. Macie wzorowe opisy np ptasznikow, Awikularii, Roberta P., wzorujcie sie na nich wtedy nie bedzie problemu, bez przesady, chodzi o konkretne dane, zawarte w pracy a nie o plagiat polegajacy na zmianie cyferek

chrzanu
    Guest

no nie wiem co sobie wyjasnialismy i nie i nie psiz ze ja uparcie swoje co do poprawy. w ogóle nie chodziło ci ze opis jest zły tylko było za mało tekstu, napisałem nowy opis z duza iloscia tekstu ale i tak nie chciałes go umiescic.

Zreszta Ci pisałem ze zastrzegam sobie prawo do odmowy umieszczenia, zgodziles sie na to - o tym nie było w ogóle mowy w ani jednym miejscu naszej rozmowy. ale oczywiscie ze masz prawo.

WeNsU
    Guest

dr Robert nie jestesmy pedancikami zeby kazdy wyraz sprawdzac czy nie ma bledu
    Wazne zeby bylo wiadomo o co chodzi...
    A jezeli ktos by robil opis to na pewno by go nie odwalil z bledami tylko ladnie czysciutko

A po drugie nie chce sie wadzic

chrzanu
    Guest

a po za tym jak ktos pisze to moze uzyj Microsoft Worda, który podkreśla błędy.

dr1zzt
    Guest

A kupisz im MS Worda za 2k? ;p

chrzanu
    Guest

nie, bo office ma prawie kazdy, więc nie problem jest pozyczyc go od kogos, lub sciagnac z netu.

Uprawnienia umieszczania postów