Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: wiecej opisow gatunkow!!!!!!!!!!!!!!!!

frydrych1
    Guest

wiecej opisow gatunkow!!!!!!!!!!!!!!!!

moim zdaniem powinno bycc wiecej opisow gatunkow zwierzat terrarystycznych. jesli sa osoby ktore moga cos na to zaradzic to prosze o to jest tyle popularnych gatunkow jeszcze nie opisanych na terrarium.com a jak wiadomo jest to najpopularniejsze forum w polsce.

Atrax Robustus
    Guest

Re: wiecej opisow gatunkow!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzmy, zrobcie

frydrych1
    Guest

ja jeszcze nie mam doswiadczenia ale wiem ze sa osoby ktore mogly by cos napisac nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale wiem ze nie jeden z was to potrafi

WeNsU
    Guest

Właśnie moim zdaniem duzo hodowcow ma ogromne doświadczenie i mogliby dodac opis jakiegos nowego gatunku np.Nhandu Colov...(nie wiem jak sie pisze) bo ten pajak staje sie powoli bardzo spotykany.

Trzeba zebrac doswiadczonych hodowcow i ich poprosic a mysle ze napisanie opisu nie byloby dla nich zadnym problemem

Silent_Dragon
    Guest

Ja mam dobre opisy przygotowane:

Kameleona Wernera (Chameleo Werneri)
    Agama Karłowata (Agama aculeata)
    pisane przeze mnie.

Sa na stronie:

www.terrarystyka.boo.pl

Jak ktos chce to niech bierze :]

Jeszcze moge pogadac ze snakeman-enem na temat doskonalego opisu dendrobates auratus (na pewno sie zgodzi) :]
    Tez jest u Nas na stronie, wiec jak Nook chce to niech bierze

Pozdrawiam

mispushupek
    Guest

ja moge zrobic opisy gramostolla grossa blaptica dubia karaczan blaberus cranifier karraczan i świerszczy bo tego tutaj chyba brakuje jak sie niemyle

chrzanu
    Guest

ja np zrobiłem opis platusa, męczyłem nuka przez kilka dni zeby w ogóle raczył go przeczyacc jak przeczytał kazał poprawić to poprawiłem ulepszyłem wysąłłem, potem przez tydzien niebył łąskaw odebrac poczty bo jakto mówił nie chce mu się. jak juz to zrobił to powiedział ze pomoco mu opis. wiec gadaj sobie dalej z nookiem.

frydrych1
    Guest

I WIDZICE SA CHETNI TERAZ TRZEBA DO JAKIS MEDATOROW LECIEC Z TYM TYLKO JA NIE WIEM NA JAKIEJ ZASADZIE TO DZIALA ALE JAK WY WIECIE TO ZROBCIE CO MOZECIE JA SZUKAM JUZ TYDZIEN OPISU GEKONA PLACZACEGO KTORY JEST JUZ DOSC POPULARNY I NIC NA STRONACH POLSKICH NIE MA. WeNsU ma calkowita racje to juz jest bardzo popularny pajaczek a opisu nie ma na terrarium.com a ta strona powinna byc bogata w opisy sami z reszta wiecie.

ps. wladzo najwyrzsza moze zrobicie cos w tej sprawie?? prosze

Iskra
    Guest

Jak ten Twoj opis był równie zrozumiały co powyższy post, to ja sie Nook'owi wcale nie dziwie.

frydrych1
    Guest

chlopaki wy sie tu nie obrazajcie tylko trzeba dzialac w tej sprawie!!!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów