-
uwagi!!
Stronka terrarium.com.pl jest bardzo dobra ale mozna by bylo wprowadzic wiecej opisow, jedyna zecza ktora mnie wyprobawdza z rownowagi jest to, ze nie moze dosc czesto znalezc serwera.
Poza tym mozna by bylo powiekszyc rozmiar zalacznikow bo co to jest 60kb. Nawet fotki trzeba tak przeedytowac ze nie wygladaja jakos fajnie
-
Re: uwagi!!
Problem w tym że jest dużo osób chętnych do pisania opisów, natomiast redakcja często odrzuca napisane opisy.
-
Hm..... u mnie serwis działa bez zarzutu !!!!!!! nie mam żadnych kłopotów!!!! Może coś z Twoja siecią nie tak??? Nie wiem....
A jeśli chodzi o załączniki ...... to chyba nie ma co sie dziwić. Serwer na swoją ograniczoną pojemność... Nie jestem pewiem, ale chyba tcp korzysta z serwera, za który trzeba "słono" płacić co miesiąc....... i stą d ograniczenia w rozmiarach.
-
Serwis odrzuca opisy - widać jest jakaś przyczyna skoro władze tcp nie są zainteresowane jakimś opisem
Pytajcie co jest nie tak z opisem który przygotowaliście. Jestem pewien, ze otrzymacie dokładne info na ten temat.
-
U mnie to samo, tzn. czest, gesto nie moze znalezc serwera. Wszystko inne ladmie chodzi tylko tcp nie chce
-
powinno w o góle nie być załączników. tak trudno sobie założyć konto w jakimś darmowym serwisie gdzie jest troche miejsca i tam wrzucać swoje fotki a tutaj dawać tylko link do nich? to w ogóle nie obciąża tcp.
-
Własnie delirium na rację .............. jak ktos potrzebuję mogę udostępnić kilka Mb na swoim serwerze na jakiś określony czas.......
Jak ktoś chce to megaspider@o2.pl
-
zato ja jestem pewnien ze dokąłdnej odpowiedzi nie otrzymamy.
zrobiłem opis, kazano mi go poprawic, to poprawiłem nadesłałem nowy ale i tak zle, a nook nie chce powiedziec co z nim nie tak, przeicez wiadomo ze jak robie opis to napewno go porpawie bo chce zeby był umieszczony. ale niestety niedostałem info co jest zle.
-
A chrzanu zauważyłeś że Nook(o ile się nie mylę) będzie pisał w tym roku maturę? Zauważyłeś też chyba, że rzadko ostatnio na forum pisze. On sie uczy a nie się obija przed kompem(tak jak ja).
-
w jakich momentach pisze to ze nie mozna znalesc serwa napiszcie cos wiecej.. to napisze do admina moze problemy sa z serwerem, prosze o napisanie mi na e-mail bo forum nie czytam zbytnio
Uprawnienia umieszczania postów