Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: KOLEJNY PRZEJAW CHAMSTWA!! TĘPIĆ BYLE SZYBCIEJ

Obywatel_Snejk
    Guest

Re: KOLEJNY PRZEJAW CHAMSTWA!! TĘPIĆ BYLE SZYBCIEJ

no tak Pan Doktor sie nie obraca w takim towarzystwie bo Pan doktor obraca sie w kregu naszych wielkich Polskich naukowcow-biologow,znanych na Swiecie, ktorzy to nie wyrazaja sie niestosownie, poniewaz ich tytuly naukowe moglyby sie pobrudzic,a sa tak czyste po ciaglym czyszczeniu ich w godzinach pracy(w koncu cos trzeba robic przez 8h dziennie): ))

Nazar
    Guest

Snejk nazywaj to jak chcesz. Ja to nazywam dobrym wychowaniem a nie służbistą

daf
    Guest

Ale wiesz co nazar to było trochę chamskie z twojej strony z tym:"Zreszta powiadomie kogo trzeba" W tym momencie to się według mnie zachowałeś jak konfident i gnojek....

Nazar
    Guest

Chlopie jaki konfident? A co ja jestem jego kolega czy co?? O chamstwie na forum nalezy powiadamiac adminow i tyle. A co do gnojków jestes o ładnych kilka wiosen mlodszy ode mnie chlopie wiec proponuje zamilknac.

Nazar
    Guest

chamskie to bylo zachowanie owego kolegi moim zdaniem. ale widze ze dla wspolczesnego 17 latka jak TY to norma. Wiec nie bede z Toba dyskutowal.

Jojek
    Guest

Nie toleruję chamstwa, jak ktoś ma ochotę używać wulgaryzmów lub popisywać się brakiem kultury proszę bardzo ale nie u nas.

Uprawnienia umieszczania postów