Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kandydat na bana - Roccosi. Zrobcie z nim cos.

Mieszany widok

Silent_Dragon
    Guest

Kandydat na bana - Roccosi. Zrobcie z nim cos.

Witam

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5259&t=4659

Prosze o to jak ten user wyraza sie do mnie. Wczesniej napisal jeszcze gorsze slowo, ale juz nie bede komentowal. Owszem moge przyznac przegialem sam troche ALE NIKOGO NIE PRZEZWALEM I MOWILEM PRAWDE. WIELU USERÓW W TYM WATKU POTWIERDZA TO. STWIERDZILEM JAKIE WARUNKI I CENY SA W KAKADU, ALE NIE MAM ZAMIARU ZEBY KTOS MNIE OBRAZAL. TO ZE TAKIE WARUNKI PANUJA W SKLEPACH ZOOLOGICZNYCH TO NIE MOJA WINA :/ Nook albo inny admin przejzyj wszystkie posty i sam stwierdz co z nim zrobic ...
    Pozdrawiam

OlekL
    Guest

Re: Kandydat na bana - Roccosi. Zrobcie z nim cos.

Jakbym miał sklep i ktoś by pisał o nim w internecie żeby go omijać z daleka też napewno niepowiedział "tak masz racje" Przecież to chyba wiadome że ten kto chce to kupuje w takich sklepie kto nie chce ten nie :-/ nie potrzebnie wysłałeś to do neta

Pawllo
    Guest

jak dla mnie to wy dwaj jesteście kandydatami na bana
    jeden prowokował, a drugi dał się sprowokować i tyle :P

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Ok ja przegialem, ale chcialem ostrzec ludzi. Ale ani nikogo nie wyzwalem ani nic. Ja wiem ze zrobilem zle, ale nie mam zamiaru sluchac ze jestem ***** !!
    Jestem czlowiekiem i nie mam zamiaru zeby ten ,,gosc" tak sie do mnie odzywal :/
    Pozdrawiam

Nazar
    Guest

Forum sluzy do wyrazania opini, swoją silent wyrazil, mial do tego prawo. Mozna porozmawiac, nie zastraszajac i byc chamskim. Silent sprowokowal ale chamski nie byl ( inna sprawa ze nic Cie nie powinno obchodzic po ile ktos chce sprzedawac swoje zwierzeta), w przeciewienstwie do o wiele starszego ' powaznego" kolegi. Zamykam watek bo kolejna dyskusja sie zacznie. A pomysle co z tym zrobic.

Uprawnienia umieszczania postów