Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Prosze o przeczytanie przez admina forum terrarium.com.pl

PLU
    Guest

Prosze o przeczytanie przez admina forum terrarium.com.pl

Witam i prosze o przeczytanie tej niepoważnej sytuacji w której role główną ma oszust i krętacz o nicku "arian" prosze przeczytać

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5089&t=5089

W tej sytuacji trzeba zrobić wszystko by ten człowiek nie mógł uczestniczyć w dalszym istnienu strony ponieważ oszuści chyba nie są na tym forum mile widziani. Prosiłbym o bana na ten nick by nie mógł ze swojego komputera wchodzić na tą strone.

Jeżeli moje słowa nie są dla was moderatorów podważalnym powodem to prosze o wysłuchanie innych którzy się podpiszą pod moim postem

młody
    Guest

Re: Prosze o przeczytanie przez admina forum terrarium.com.pl

witam

mialem też styczność z kolesiem o niku "arian" podpisuje sie pod ta prośba o zbanowanie kolesia o niku "arian" poniewaz jest osoba nie poważna i oszustem i kłamca. dziekuje za przeczytanie
    pozdrawiam

Karn
    Guest

ja coprawda nie miałem z nim styczności ale z postów wielu już terrarystów wygląda na to że jest on "godny" bana

Nazar
    Guest

SPoko
    posta dzisiaj widzialem. Nie moge podejmowac decyzji jak tylko ktos o kims napisze, trzeba czasu na argumenty drugiej strony zeby pochopnie kogos nie wywalic. ZAmknalem watek, linka wyslalem nookowi. On zrobi co trzeba.

michal26
    Guest

popieram takie osoby powinny być blokowane, bo tu nikt nie chce zarabiać na zwierzętach poprzez oszustwa tylko normalnie albo dla przyjemności hodować

Uprawnienia umieszczania postów