-
Gdzie mój post?
jakies 10 mintemu dałem temat w dziale na każdy temat "Dowcipy na poprawe humoru" dlaczego został skasowany?
-
Re: Gdzie mój post?
no właśnie a ja go w tym czasie czytałem
-
W Twoim poscie byly wulgaryzmy wiec zostal usuniety. Radze poczytac regulamin a Twoje ostrzeganie nic mnie nie interesuje.
-
Te wulgaryzmy które znalazłem to wykropkowałem! a na przyszłośc to mógł bys wysyłać e-maila dlaczego został usunięty!
-
Pojawialy sie wczesniej tematy z dowcipami zwierajacymi, czasem w ogole nieocenzurowane-niewykropkowane itp., wulgaryzmy. Jakos nie znikaly.
-
Czyli jak wykropkuje wulgaryzmy to mogą byc?
-
Nie wiem, po prostu jak dla mnie to dziwne- skoro tam nawet nie byly wykropkowane, a tematy "przetrwaly" :/
-
Hmm moze sie pojawialy, bo jeszcze mnie tu nie bylo.!!!
Teraz sie nie beda pojawiac.
Dla mnie wszelkie przeklenstwa na publicznym forum sa niedopuszczalne i tego sie trzymam. Mail zostal wyslany z serwisu, czasem jednak nie dochodza. Wykropkowane slowa?? przeciez wszyscy beda widziec o co chodzi.
Proponuje sobie odpuscic takie kawaly i tyle
Grrr teraz bedzie zlyyyy NAZAR 
-
Nazar ty byłeś już modem gdy dawali tamte kawały. Widocznie nie nadajesz się na moda skoro ich nie zauważałeś. Wogóle ty od zawsze byłeś nadgorliwy jako "strażnik forum i regulaminu".
-
Chlopcze daj juz sobie na wstrzymanie.... ZAjmuje sie gielda glownie. Jak tylko widze cos nie tak gdzies indziej to reaguje. Ogarnij cale forum. Ciekawe jak.
TY za to najchetniej bys tu samowolke wprowadzil. Koniec rozmowy z mojej strony
Uprawnienia umieszczania postów