Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: jak zostac moderatorem??

josetsu
    Guest

jak zostac moderatorem??

moze nie jestem jakims super ekspertem w oslizlych sprawach ale chcialbym zostac moderatorem mieczakow-nikogo tam nie ma i glownie ja i jeszcze nieliczni tam urzeduja i odpisuja-jak moge nim zostac?

Silent_Dragon
    Guest

Re: jak zostac moderatorem??

Witam
    Pisz do Nooka
    Ja tez pisalem w tej sprawie na plazach, ale juz jest double i Nook powiedzial ze na razie nikogo nie przewiduje na moda.
    Pozdrawiam

ayeek
    Guest

Zostaś moderatorem to nie taka prosta sprawa. Zaczne od tego:
    1. Musisz posiadać rozległą wiedzę na tematy, w których chcesz moderować. Większości z nas, wydaje się, że dużo wiemy, ale niestety... tylko się nam tak wydaje.
    2. Musisz cechować się zdolnością logicznego jak i zgodnego z regulaminem podejmowania decyzji, jak również umiejętnościami łagodzenia konfliktów.
    3. Musisz cechować się kulturą osobistą na wysokim poziomie(tak ogólnie ująłem, wiadomo o co chodzi ).
    4. Twoje wypowiedzi muszą być sensowne, poprawne gramatycznie, stylistycznie ortograficznie.
    5. Szefostwo musi podjąć decyzję (spowodowaną brakami...)

Ps. He, he, przez gardło by mi to nie przeszlo!

Pozdro dla wszystkich "przyszłych moderatorów"! i nie tylko...

Atrax
    Guest

Do tego najwazniejsze - musisz dosc czesto zagladac na forum.

josetsu
    Guest

na forum jestem codzinnie po kilka razy- na mieczakach wiele sie nie dzieje to sliki i powolny temat ale coz! jak uwazacie ja ylko sie zglosilem na ochotnika-nie wiem dokladnie jak to formalnie pozalatwiac wiec jesli ktos z szefostwa bedzie zainteresowny moja kandydatura prosze o kontakt tu badz na gg!!!!!
    pozdrawiam josetsu

Double
    Guest

no to po ci ten mod, skoro nic tam sie nie dzieje :P

Atrax
    Guest

Wlasnie o to chodzi
    Na takich forach nie wiem, czy w ogole jest sens wprowadzac jakiekolwiek porzadki

robert.p.
    Guest

Ale moderator-to brzmi dumnie

josetsu
    Guest

oj ale wszedzie sie przyda mod- mi to wisi nie to nie -chcialem pomoc!! i tak glownie ja siedze na tym temacie!!
    pozdrawiam

robert.p.
    Guest

No to napisz do Nooka-przedstaw swoją opinie ze mod jest tam potrzebny.Przecież po to jest forum zeby ktoś coś tam robił.Jesli uważasz ze możesz cos zrobić w mięczakach to zrób to.
    Powodzenia.

Uprawnienia umieszczania postów