Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: nowy podział

kak
    Guest

nowy podział

bez sensu nowy podział
    jak ktos czasem sprzedaje duzo rzeczy naraz, to lepiej sie pisze i patrzy.

lepiej zamiast tego wprowadzic punkt w regulaminie, ze nie mozna wystawiac takich kilka razy (jak to jest teraz).

Adamek
    Guest

Re: nowy podział

no szoooook jak weszłem na forum :]

daf
    Guest

Powalone jak 150 :/

Mysza1983
    Guest

zdolni admini :-]

frydrych1
    Guest

mowcie co chcecie ale ja wam powiem ze mi sie to podoba.;p przynajmniej porzadek teraz bedzie. ale rozumie was handlarze hehe

kak
    Guest

to nie jest kwestia 'handlarze', ja nie sprzedaje akurat, chyba, ze cos mam.
    teraz jest o tyle do spieprzone, że każdy daje te same oferty nawet codziennie, byle być "na górze". to regulamin powinien zmienić.
    to chodzi ogolnie kupno-sprzedaz - ja wole kupic kilka od jednego, to co, bede szukac i szukac? zwlaszcza, ze czesto ktos sprzedaje jednoczesnie pajaki i karmówkę.

ale wola adminów. dla mnie jest do d.

minok
    Guest

A mi się podoba:P Teraz jak szukasz czegoś kąkretnego to szybciej znajdziesz

Dambala
    Guest

Są plusy i minusy tego rozwiązania. Jeśli ktos szuka czegoś konkretnego to bedzie mu łatwiej znaleźć. A dla sprzedających to faktycznie może być utrudnienei, ale jak ktoś szuka konkretnych rzeczy to znajdzie tak czy siak

P4w3l
    Guest

jak ktos szukac chce czegos konkretnego to daje "szukaj".. poprzedni podzial byl lepszy..brakowalo tylko matrymonialnych....nowy podzial to sztuczne rozrosniecie forum....

Goblin
    Guest

Jak dla mnie beznadzieja...

Uprawnienia umieszczania postów