-
Re: nowy podział
Bardziej przydałaby się opcja pokazująca miejscowość sprzedającego. Mówcie co chcecie a ja do poczty zaufania nie mam.
-
zapraszam tutaj:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=32680&t=32680
a moje zdanie jest takie:
jak dla mnie taki podział jest bardzo dobry, większośc ogłoszeń dotyczyła ptaszników, osoby które ich nie chcą kupić gubiły się w ogloszeniach bo ciągle widziały tylko ogłoszenia o ptasznikach.
tak będzie lepiej, kazdy wie gdzie czego ma szukać i gdzie co zamiescic.
nie bedzie takiej duzej wymiany postów wiec łatwiej będzie znaleść starszą oferte.
osobiście jestem bardzo zadowolony 
-
-
jest to ułatwienie osoby które źle patrzą na ta zmianę niech zpojrzą z punktu widzenia urzytkownika który chce coś kupić-dla wszystkich kupujących jest to wielkie udogodnienie ponieważ będą szukali konkretnych zwierząt lub akcesoriów i niebędą musieli czytać ogłoszeń które ich nie interesują no chyba że ktoś lubi sobie utrudniać życie to no coment.... Co d spzredających to oni również powinni być zadowoleni z tego pomysłu co prawda jeśli ktoś sprzedaje np. weze/pajaki to będzie musiał się ''wysilić'' zamieszczając ogłoszenia na 2 listach no ale plusem tego wysiłku że ogłoszenie o sprzedaży węży trafi jedynie do osób zainteresowanych kupnem węży a ogłoszenie o sprzedaży pająków trafi jedynie do zainteresowanych kupnem pająków więc sami widzicie że jest to proste a co najważniejsze bardzo praktyczne rozwiązanie i ułatwienie....
Pozdrawiam
Serpent
-
A ja proponowałbym podzielić na
Bezkręgowce
Gady i Płazy
Karmówka
Sprzęty i Terraria
Tak byłoby chyba estetyczniej , bo ten długi napis tak sie jakoś dziwnie w oczy rzuca :]
-
bardzo dobrze pomyślane. W końcu nie bede musiał szukać interesujących mnie ogłoszeń między całą masą pajęczarzy!
A jak ktoś chce przekopać wszystkie ogłosenia też może to zrobić - kolejny plus.
Wyodrębnienie kramówek, sprzętu, pająków, oraz gadów i płazów jest dla mnie dużym ułatwieniem i bardzo mi sie podoba.
I nie gadajcie że sprzedawcy mają przechlapane. Faktycznie WIELKI wysiłek rozbić ogłoszenie na dwa (to w przypadku jak ktoś sprzedaje np węże i pająki). Co innego jakby ogłoszanie sie na TCP było płatne, ale tak to naprawde dajcie sobie siana z takimi komentarzami bo krzywda żadna sie nikomu nie dzieje.
-
Do dupy... ile razy klikalem w kogos co sprzedawał za jednym razem modliszaki, pająki i karmówkę... zamawiałęm u niego pakiet i czekałem na przesyłkę.. teraz będę musiał skakać czy dana osoba ma tylko pająki czy może coś jeszcze do sprzedania... BEZNADZIEJA!!
-
przeciez jest dział Sprzedam jakos zamowienia zbiorcze... poskaczesz sobie po kilku działach krzywda sie nie stanie
-
a jak ma np. jeszcze oprócz pająków węza to może napisać "w ofercie mam także węze" i kupujacy klika w posty uzytkownika...to chyba nei jest takie trudne, analogicznie z karmówką.
Uprawnienia umieszczania postów