-
Chyba najwyższy czas na osobne forum...
Witam
Wiem, że propozycja ta pojawiała się już wcześniej, wiem również że takie operacje są dość niebezpieczne i czasem prowadzą do całkowitego lub częściowaego zamarcia niektórych działów (konkurencja lub dział szyszkowce).
Ale wydaje mi się również, że delikatne zmian w ramach zdrowego rozsądku mogą wspomóc klarowność działania forum i udogodnić użytkownikom korzystanie z niego.
Chodzi mi o wyekstraktowanie forum o brodaczach z ogólnego działu jaszczurki, propozycję swoją popieram tym, iż ostatnio brodacze robią naprawdę wielką furorę na rynku i coraz częściej są wybierane przez początkujących terrarystów jako pierwsze jaszczurki, również wiele osób obcujących już od jakiegoś czasu z terrarystyką z chęcią zakupuje te agamki.
Generalnie widać duży wzrost zainteresowania agamami brodatymi, a co za tym idzie o wiele łatwiej i taniej je zakupić i znacznie więcej osób doczekało się już własnego przychówku. Myślę że przez swoje naturalne atuty stają się obok legwanów zielonych najpopularniejszymi jaszczurkami.
Co myślicie o tym już nie nowym pomyśle??
pozdrawiam
Rewja
Uprawnienia umieszczania postów